Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'Wij zijn de grote winnaar van dit weekend'

21 januari 2024 19:13

In gesprek met ESPN was Quinten Timber zeer tevreden na de wedstrijd tegen Vitesse. "Wij zijn de grote winnaar van dit weekend", aldus Timber. "Het was een pittige wedstrijd. Zeker in de tweede helft. Maar dit was een belangrijke overwinning en daar zijn we blij mee."

De middenvelder was het eens met de opmerking dat Feyenoord vaker had moeten scoren voor rust. "We vergeten om er meer dan één te scoren en dan weet je dat zij gaan komen", zo gaf hij aan. "Je weet dan dat het een heel andere wedstrijd wordt. Vooral met zo'n veld en het publiek dat erachter komt. We moeten dan als team strijden en dat hebben we vandaag gedaan."

Timber werd gevraagd naar zijn opmerking over het veld. "Het was echt heel slecht. Ik heb dit seizoen nog niet op zo'n slecht veld gespeeld", zei hij daarover. "Daar moet je dan ook mee dealen. In de eerste helft hebben we nog wel goed gespeeld ondanks het veld. Het hoort erbij. Dat hebben we dan ook snel geaccepteerd."
Discussieer mee op de forums


Tags

timber dealen espn vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer