Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Ze moeten mijn gezin en mijn familie met rust laten'

20 september 2019 00:24 - RTL 7
Foto: Pro Shots

Rick Karsdorp: "Ze moeten mijn gezin en mijn familie met rust laten"; image source: Pro Shots

Na afloop van het duel tussen Rangers en Feyenoord was er een akkefietje tussen Karsdorp en een aantal fans van Feyenoord. In gesprek met RTL 7 ging de verdediger daarop in. "Ik snap de fans wel dat als je verliest dat je met een groepje van twintig of dertig man gaat wijzen naar mij, wegwerpgebaren gaat maken of je middelvinger opsteekt. Dat is oké", zei hij daarover. "Maar ik ga dan verhaal halen. Dat moet ik misschien niet doen, maar ik ben ook een emotionele jongen. Daarna is het klaar. Dat is het wel."

De verdediger gaf daarbij aan dat hij ook privé wordt lastig gevallen. "Die jongens zitten zielig achter hun telefoon. Ze kunnen beter een keer naar Feyenoord komen en het dan tegen mij zeggen", aldus Karsdorp. "Niet dat ik dan wat ga doen, maar ze moeten mijn gezin en mijn familie met rust laten. Ze mogen over mij alles zeggen, maar dat moeten ze niet meer doen."

Karsdorp ging verder: "In mijn eerste periode had ik het ook al een keer gehad. Ik hoop dat het een keer stopt. Ik ben ook een jongen die hier al heel lang zit. Ik ben even weg geweest naar het buitenland, maar wilde heel graag terug keren. Dat is gebeurd en ik ben heel blij dat ik voor deze club mag spelen en het shirt mag dragen. Het is zonde. Ik weet niet eens of ik het fans kan noemen, maar ze hebben mij geraakt daarmee."


Tags

karsdorp rick verdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 uur geleden
Afschuwelijk die tattoos. Iq van een stoeptegel maar die zgn fnas pfff.

Laatste nieuws