Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wil contract Justin Bijlow openbreken en verlengen

28 juli 2021 16:56
Foto: Pro Shots

Feyenoord wil contract Justin Bijlow openbreken en verlengen; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt het contract van Justin Bijlow open te breken en te verlengen. Dat gaf de doelman woensdag zelf aan op de persconferentie. "De club is daarmee bezig en verder wil ik daar eigenlijk niks over zeggen", aldus Bijlow. "Ik ben in ieder geval heel blij dat de club vertrouwen uitspreekt in mij. De rest is voor de zaakwaarnemer."

Bijlow benadrukte desgevraagd dat hij in Nederland niet voor een andere club wil spelen. "Ik wil altijd voor het hoogst haalbare gaan en in Nederland is er voor mij geen andere club als Feyenoord. Laat dat duidelijk zijn", zo gaf hij aan. "Wel wil ik als voetballer altijd het hoogst haalbare halen."

Het huidige contract van de doelman loopt af in de zomer van 2023. Sinds zijn debuut in augustus 2017 kwam hij tot 51 officiële wedstrijden in het eerste elftal.
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow nederland benadrukte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat arnesen bane bozenik burger conference cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment