Transparent
Inloggen
Sluiten

Gimenez: "Ik houd van Feyenoord en Rotterdam"

26 juli 2024 19:50 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Gimenez: "Ik houd van Feyenoord en Rotterdam"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad publiceerde zojuist een interview met Santiago Gimenez. In het interview ging hij onder meer in op vragen over zijn toekomst en een eventuele transfer deze zomer: "Pas als God wil dat ik ga, ga ik."

"Ik snap alle vragen, maar mijn toekomst is in handen van God. Zelf heb ik nog geen idee waar ik over een paar weken speel. Misschien wel gewoon bij Feyenoord. En nee, het kost me totaal geen moeite om me daarop te focussen. Pas als God wil dat ik ga, dan ga ik.”

Zelden in de clubhistorie was een speler zo geliefd als Gimenez nu bij Feyenoord is. Het zit hem vooral in de houding van het mouwen opstropen, die de Mexicaan zich in zijn relatief korte periode bij Feyenoord zo snel eigen heeft gemaakt. Die populariteit komt op trainingskamp in Saalfelden dan ook meermaals tot uitdrukking, overal waar de Mexicaan gaat volgen de ogen van de jongste fans hun idool: "Ik houd van Feyenoord en van Rotterdam. We willen al die mensen blij maken."

Het hele interview is te lezen op ad.nl

Meer op Algemeen Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez geliefd idool mouwen opstropen populariteit publiceerde saalfelden santiago trainingskamp uitdrukking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albion benfica biden brighton buonanotte cambuur geertruida gimenez harris hartjes hove kloese kuip lopez minteh nac nederland nieuwkoop oostenrijk priske smal socrates stengs trainingskamp trump tsoungui ueda willykment wingbacks