Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord denkt aan Guus Til als versterking'

7 april 2021 22:40 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord denkt aan Guus Til als versterking"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Guus Til in beeld is bij Feyenoord. De middenvelder zou in de speelwijze van Arne Slot de ideale speler achter de spitsen zijn. Het is echter wel de vraag of hij haalbaar is. Til staat onder contract bij het Russische Spartak Moskou, maar is verhuurd aan SC Freiburg. De Duitsers hebben een optie tot koop bedongen, maar vooralsnog komt hij nauwelijks in actie. Feyenoord kan daar mogelijk van profiteren.

Meer op AD.nl
Tags

til arne freiburg slot spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden (gewijzigd)
Lijkt me onhaalbaar veel te duur alleen met nieuwe investeerders mischien. Zou wel een topaankoop zijn!
+1/-0

4 dagen geleden (gewijzigd)
Was een goede speler, talent, als zodanig vertrokken maar het een niveau hoger niet waar kunnen maken.
Kopen zal Feyenoord niet kunnen zoals het er nu voor staat, huren is dan de enige optie vraag me af of dit dan de nieuwe weg moet zijn die Feyenoord moet volgen.

Mag hopen dat Slot meer creatief gaat worden, ook hij zal moeten omgaan met de financiële beperking die Feyenoord heeft.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Kun je nog zo creatief zijn, zonder poen begin je niet veel.
Slot zit bij Raiola toch? Wellicht biedt dat mogelijkheden.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Je kan ook creatief zijn zonder een sloot geld, juist daarom zou Slot toch gecontracteerd zijn?

Een speelstijl ingevuld met en door jonge talenten dat was de drijfveer om juist hem aam te trekken.
Als ook hij nu al gaat vragen om dure en voor Feyenoord niet te betalen spelers dan had Advocaat ook wel kunnen blijven, die deed namelijk ook niet anders😎
+1/-0

 
3 dagen geleden (gewijzigd)
Nee die tijd is geweest, elk jong talent is al lang in kaart gebracht en hebben al een dusdanig salaris dat we daar al naar kunnen fluiten. Het is ook niet voor niets dat er niks uit de jeugdopleiding komt.

Kortom eerst een enorme investering krijgen voordat we ook maar een beetje mee zouden kunnen doen.
+1/-0

3 dagen geleden
vroeg vertrokken naar Rusland, verkeerde keuze.... nu bankzitter bij Freiburg, ik kan dus niet inschatten of het momenteel een versterking is.. ik ben heel benieuwd wat er gebeuren gaat, Senesi, Kocku en Berghuis blijven ze/gaan ze... Gunnen ze Toornstra nog een mooie transfer of wil die juist graag blijven?? Malacia en Arsenal?? Jorgenson? Heeft Wehrmann wat bagage opgehaald in Zwitserland.. blijven leuke periodes die transferperikelen.
+1/-0

3 dagen geleden
huren??? Met optie tot koop? Als Feyenoord hem huurt heeft hij daarna nog 1 jaar
+1/-0

3 dagen geleden
Til zou een versterking zijn, als hij nog altijd zo goed is als hij was bij AZ. Maar hij heeft een flinke periode in Moskou en nu in Duitsland heel weinig gespeeld. Dat kan zijn ontwikkeling (waar hij op z'n 23ste nog altijd middenin zit) niet ten goede zijn gekomen.

Wat betreft zijn positie, ik geloof dat het middenveld van Feyenoord de enige linie is waar ik enige versterking echt essentieel vindt. Met Toornstra, Kokcu, Fer, Diemers en Teixeira zijn alle posities in ieder geval bezet. Vul de rest maar aan met jeugd zou ik zeggen. Op andere posities is de kwaliteit en spoeling een stuk minder/dunner.

Maar mochten er 1/2 middenveders vertrekken, zou Til een hele goede aankoop zijn.
+1/-0

3 dagen geleden
Ik zou maar even afwachten, Dit verhaal is weer geschreven door Gouka die denkt dat hij alles weet vanuit het Bestuur.
+1/-0

 
3 dagen geleden
100% juist. De echte info heeft...Marcel van der Kraan ( Telegraaf)
+1/-0

2 dagen geleden
Zou kwa leeftijd en talent een zeer mooie aanwinst zijn. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Groot voorstander..doen..
+1/-0

7 uur geleden (gewijzigd)
Niet aan beginnen... Gewoon een overschatte speler. Maakt ook niks klaar na zijn transfer bij AZ. Slot wil gewoon iemand die hij kent in de spelers groep daarom komt de naam Til boven drijven.

Ik behoud slechte herinneringen aan trainers die speler meenemen die ze van andere clubs kennen... Herinneren we ons Stam nog? Met zijn man Kelly die nog altijd bij ons onder contract staat voor dacht iets van een half miljoen per jaar dankzij Stam... Til kan zo'n zelfde gevalletje worden. En hoeveel moet hij kosten??? Riekt weer naar weggooit geld van onze TD Arnesen waar tot op heden bijna alle aankopen falen. Zo'n beetje 10 miljoen uitgegeven waaronder de 4 miljoen kostende spits Bozenik die we ook al bijna kunnen afschrijven. Een aankoop als Til riekt naar een zelfde Feyenoord transfer dwaling...
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten