Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord nadert akkoord met Southampton

24 augustus 2024 16:52 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Feyenoord nadert akkoord met Southampton; image source: Pro Shots

Justin Bijlow lijkt deze zomer dan toch te vertrekken bij Feyenoord. Volgens transferexpert Fabrizio Romano lijken Feyenoord en Southampton elkaar te hebben gevonden in de onderhandelingen over een transfer van de doelman. Momenteel worden de laatste details afgerond waarna Bijlow begin komende week naar Engeland zal vliegen voor zijn medische keuring.



Nadat Feyenoords nieuwe hoofdtrainer Brian Priske deze voorbereiding zijn keuze op Timon Wellenreuther liet vallen als eerste doelman, was het een publiek geheim dat Bijlow zijn zinnen zette op een transfer buiten Feyenoord. Met Southampton lijkt hij die transfer nu te hebben gevonden.

Zo gaat er na acht jaar bij het eerste elftal van Feyenoord een einde komen aan het dienstverband van de doelman, die met Feyenoord twee kampioenschappen vierde. Daarnaast haalde hij ook de finale van de UEFA Conference League, won hij twee KNVB Bekers en drie keer de Johan Cruijff Schaal, waarvan tweemaal als eerste doelman van Feyenoord.

Het is nog niet bekend welk bedrag Feyenoord van Southampton ontvangt voor de transfer van Justin Bijlow. Verwacht wordt dat het om een bedrag van tussen de tien en vijftien miljoen euro gaat.




Discussieer mee op de forums


Tags

southampton bijlow conference dienstverband engeland fabrizio kampioenschappen keuring knvb priske romano timon transferexpert uefa wellenreuther

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda