Transparent
Inloggen
Sluiten

Bijlow keert terug bij Feyenoord; huur afgeketst

27 augustus 2024 18:24 - Justin Bijlow
Foto: Pro Shots

Bijlow keert terug bij Feyenoord; huur afgeketst; image source: Pro Shots

Justin Bijlow is sneller dan verwacht teruggekeerd bij Feyenoord. Zijn transfer naar Southampton is op basis van de medische keuring op het laatste moment afgeketst. De Premier League-club twijfelde over een oude blessure van de doelman. De KNVB en Feyenoord zien geen belemmeringen voor Bijlow om te spelen, maar de medische staf van Southampton dacht daar anders over en heeft het risico als te groot beoordeeld.




Daardoor ziet Bijlow zijn transfer naar Engeland op het laatste moment afketsen en keert hij dus weer terug bij Feyenoord. Zondag nam de goalie nog afscheid van het Legioen na afloop van de stadsderby tegen Sparta. De doelman vindt het terugkeren bij Feyenoord geen straf; zijn hart ligt bij de club.

Bijlow gaat nu weer de strijd aan met Timon Wellenreuther om de plek als eerste keeper van de club. De Duitse keeper heeft die concurrentiestrijd deze zomer gewonnen en dus keert Bijlow vooralsnog terug als tweede keeper in Rotterdam.




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow huur southampton belemmeringen engeland goalie keuring knvb legioen sparta stadsderby timon wellenreuther

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda