Transparent
Inloggen
Sluiten

Geertruida op weg naar Leipzig

29 augustus 2024 23:44 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Geertruida op weg naar Leipzig; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano is Feyenoord tot een akkoord gekomen met Rasenballsport Leipzig over een transfer van Lutsharel Geertruida. De verdediger en bovenal kind van de club had bij Feyenoord nog een contract tot volgende zomer en de club was er dus veel aan gelegen nu nog een transfersom voor de Nederlands international te kunnen incasseren. De Duitsers betalen zo'n vijfentwintig miljoen euro voor de rechtsback.



Geertruida vliegt morgenochtend naar voormalig Oost-Duitsland voor zijn medische keuring. Als die met succes wordt afgelegd staat niks een overgang meer in de weg. Leipzig was vorige zomer ook al dichtbij het halen van de verdediger. Uitstel is in dit geval geen afstel gebleken. De verdediger tekent in Leipzig een contract dat hem voor de komende vijf jaar aan de club zal verbinden.

Daarmee heeft het kind van Feyenoord voorlopig zijn laatste wedstrijd voor de club gespeeld. Hoewel een terugkeer nooit is uitgesloten, sluit hij het boek Feyenoord voorlopig met een 1-1 gelijkspel op bezoek bij stadsgenoot Sparta Rotterdam.




Discussieer mee op de forums


Tags

leipzig geertruida kind afgelegd afstel boek duitsland fabrizio keuring morgenochtend oost rasenballsport romano sparta uitstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda