Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord huurt verdediger van Juventus

27 augustus 2024 12:19 - Mikos Gouka/ Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Feyenoord huurt verdediger van Juventus; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met Juventus over de huur van centrale verdediger Facundo González. Mocht de samenwerking bevallen, kan Feyenoord de Uruguayaan voor zo'n vijf miljoen euro overnemen.

De jeugdinternational van Uruguay groeide op in Spanje en kwam via de jeugdopleidingen van Espanyol en Valencia uiteindelijk bij Juventus terecht. De verdediger werd afgelopen seizoen door Juventus verhuurd aan Sampdoria maar kwam ook komend seizoen niet in de plannen voor van trainer Thiago Motta.

González hoopt in De Kuip weer vaker aan spelen toe te komen. Voor trainer Brian Priske was het de wens om een extra verdediger te halen, die ook aan kopkracht van meerwaarde kan zijn om in fases dat Feyenoord onder druk komt te staan voor verlichting kan zorgen in de defensie.




Tags

juventus gonzalez espanyol facundo huur jeugdopleidingen kopkracht kuip motta priske sampdoria thiago uruguay valencia verlichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda