Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord contracteert jonge Bulgaarse keeper

31 augustus 2024 23:23 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord contracteert jonge Bulgaarse keeper; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond de komst van doelman Plamen Andreev bekend gemaakt. De negentienjarige Bulgaar komt over van Levski Sofia en heeft in De Kuip een contract getekend dat hem voor de komende vijf jaar aan de club verbindt.



Het keeperstalent is ontzettend blij met zijn transfer naar Rotterdam: "Ik ben enorm gelukkig met deze overstap en gemotiveerd om hier te slagen. Het vertrouwen dat de club in mij heeft betekent veel voor mij. Het is de afgelopen jaren snel gegaan en ik zie deze stap naar Feyenoord dan ook als een mooie beloning daarvan. Ik kijk er enorm naar uit mijn ontwikkeling als mens en doelman hier verder door te trekken én te slagen bij deze geweldige en grote club."

De doelman werd geboren en getogen in de Bulgaarse hoofdstad Sofia en maakte op zijn dertiende de overstap van FK Botev 57 naar de Bulgaarse topclub. Bij Levski Sofia debuteerde hij op zestienjarige leeftijd al in het eerste elftal. Daar ontpopte hij zich de afgelopen jaren tot een vaste en betrouwbare doelman. Zijn wedstrijdtotaal bij Levski Sofia stokt bij negenentachtig officiële wedstrijden nu hij naar Feyenoord komt. In 2022 won de doelman de nationale beker met de club.

Plamen Andreev krijgt bij Feyenoord rugnummer 21.




Discussieer mee op de forums


Tags

sofia levski andreev contracteert plamen botev bulgaar keeperstalent kuip negenentachtig negentienjarige stokt verbindt wedstrijdtotaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda