Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord heeft opvolger Geertruida binnen

2 september 2024 19:31 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft opvolger Geertruida binnen; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft Jordan Lotomba eindelijk binnen. Dat heeft de club zojuist bekend gemaakt op de officiële clubwebsite en haar sociale kanalen. De vijfentwintigjarige rechtsback heeft een contract tot 2027 getekend bij Feyenoord. Het contract van Lotomba liep na dit seizoen af bij OGC Nice en die club is bovendien in een ander systeem gaan voetballen, waardoor Lotomba overbodig was geraakt. Daardoor kwamen beide clubs er redelijk snel met elkaar uit over een transfer.

De nieuwste aanwinst van Feyenoord reageerde op de clubsite: "Ik ben erg blij om hier te zijn en heb veel zin om de kleuren van deze mooie club te gaan verdedigen. Ik ken Feyenoord natuurlijk van de Europa League-wedstrijd in 2019, toen ik met Young Boys in De Kuip speelde. Het publiek ging toen tekeer alsof het een WK-finale was, heel indrukwekkend. Mijn oud-ploeggenoot Calvin Stengs heeft me daarnaast ook veel positieve dingen over de club verteld. Ik kan daarom niet wachten om met Feyenoord te strijden om de prijzen en actief te zijn in de Champions League."

De achtvoudig international van Zwitserland kwam de afgelopen vier seizoenen gemiddeld tot zo'n dertig wedstrijden namens OGC Nice, maar moest het dit nieuwe voetbalseizoen nog doen met een enkele invalbeurt.




Discussieer mee op de forums


Tags

lotomba geertruida nice ogc clubsite clubwebsite jordan kuip stengs vijfentwintigjarige zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda