Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Overige onderwerpen » Politieke Partijen

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 48 49 50 51 52

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 28 april 2021 om 20:42:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 28 april 2021 om 14:23:

De PVV is een partij die op komt voor nationale belangen.

Nationaal-socialisten... nationaal socialisten gaan uit van ras verschilNationaal-socialisten hebben totaal niets met de domme sukkelige linkse blank-zwarte hokjesgeest die nu regeert. Waar ze wel wat mee hebben is bijvoorbeeld dat jochie van de reclame die niet naar het verjaardagsfeestje gaat omdat er geen geld is om een kadootje te kopen. Die zou ik uit eigen zak wel een flap van 50 euro willen geven omdat die eigenlijk altijd wel gemist kan worden.

Dus luister nou heeeeeeeeeeeeeeel erg goed naar wat ik je ga zeggen FON1 , want dat is toch wel zo onnoemlijk belangrijk om te weten : de huidige conservatieve nationaal-socialist is als het ware een echte weldoener !

@ Bestlander : typ eens een bijdrage zonder al die vervelende uitgekauwde clichees van je :B
@Jorien van den Herik

Ehmmm... zagen de nationaal-socialisten zich ook niet als weldoeners in Duitsland wat ehmmm decennia geleden... Zie je daar echt het gevaar niet van in?

Daarom is nationaal conservatief liberalisme prima daar ga je uit van het individu en het creeren van een staat die het individu beschermt om hem te helpen ontplooien. Als je vind dat we met z'n allen wat belasting betalen om mensen te helpen ontplooien ben je sociaal liberaal.

Nationaal-socialisme is inherent gevaarlijk... Aangezien socialisten altijd hun wil bij andere willen opleggen...En het liefst de staat de macht geven hun wil aan andere op te dringen.

Wat jij als voorbeeld neemt van een zielige jonge uit de reclame en je wil hem 50 euro geven uit eigen zak... Dat is liberalisme... Namelijk jij als individu beslist een ander individu te helpen. Socialisme is we betalen belasting en zorgen er voor dat met dat geld iedereen een kado kan kopen...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 29 april 2021, 04:41:38.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

knakkie schreef op 28 april 2021 om 22:13:

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 28 april 2021 om 22:11:

Ik ga de volgende keer in elk geval stemmen op een partij die de geestelijke gezondheidszorg gaat aanpakken, die hebben duidelijk capaciteit tekort.
:BIk ga de volgende keer in elk geval stemmen op een partij die de geestelijke gezondheidszorg gaat aanpakken, die hebben duidelijk capaciteit tekort.

_______________________________________________________________________

Dat is een heel goed plan, hoe kom je erop ! :idee

 

+1/-0

@knakkie; Ben je de oprichter?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 28 april 2021 om 23:35:

@knakkie; Ben je de oprichter?Van wat??

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

knakkie schreef op 28 april 2021 om 20:28:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 27 april 2021 om 21:35:

Als je gewoon je gezond verstand gebruikt zijn al die maatregelen niet nodig zeker in de buitenlucht niet. In de VS zie je buiten gewoon evenementen met veel publiek indoors moeten we wel voorzichtiger zijn.
Dat gezonde verstand gebruiken is erg lastig hoor voor een bepaalde groep hebben we nog recent met Koningsdag gezien.Ja klopt maar dat kon je mijlenver zien aankomen als je dan niet gelijk ingrijpt wordt het zo druk dat handhaven geen doen meer is behalve met ME.

 

+1/-0

Het demissionaire kabinet krijgt een motie van wantrouwen aan de broek. Denk, PVV, FvD, Bij1 en BBB komen in het debat over de ministerraad-notulen met dat zware middel, ook al is het kabinet begin dit jaar al afgetreden om de toeslagenaffaire.

’Een stelletje machtpatsers’, vindt Denk-fractieleider Farid Azarkan het kabinet. „Deze regering was bezig met het toedekken van het leed”, vindt Azarkan. PVV-leider Geert Wilders spreekt van een ’politieke maffia-bende’ en een kabinet dat ’vooral bezig is zijn eigen hachje te redden’.

Azarkan komt daarom met een motie van wantrouwen, die ook is ondertekend door PVV, FvD, Bij1 en BBB. Er ligt daarnaast ook al een verzoek van Wilders om aangifte te doen tegen het kabinet, omdat dat volgens hem de Grondwet heeft overtreden door de Kamer niet de gevraagde informatie te geven. „Van mij mogen ze allemaal achter de tralies”, vindt Wilders.

 

+1/-0

Die Boze Geertje toch. Weer lekker bezig voor de bühne met zijn maffia en ze moeten achter de tralies.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

knakkie schreef op 29 april 2021 om 13:59:

Die Boze Geertje toch. Weer lekker bezig voor de bühne met zijn maffia en ze moeten achter de tralies.Trumpiaans! Lock them up!

 

+1/-0

Die Boze Geertje toch. Weer lekker bezig voor de bühne met zijn maffia en ze moeten achter de tralies.

Ach de waarheid is hard!!!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 29 april 2021 om 17:39:

Die Boze Geertje toch. Weer lekker bezig voor de bühne met zijn maffia en ze moeten achter de tralies.

Ach de waarheid is hard!!!

Dit bericht is gewijzigd op 29 april 2021, 19:37:43 door een mod.

 

+1/-0

Er is in de politiek maar één factor van belang en dat is Macht. En wie de Macht in handen heeft laat ze niet meer los. Ook al moet dat een gans volk voor opgeofferd worden. Het gaat niet om Toeslagaffaire, en ook niet om bestrijden van Corona, het gaat enkel om consolidatie van Macht en legitimiteit van handelen. Als het zo uitkomt komt de avondklok terug, worden vaccinaties uitgesteld en lastige kamerleden in beschimpt. Macht, Eenheid, Oude jongens onder mekaar.

 

+1/-0

Hallo mod van dienst. Je hebt net een reactie van mij op een bericht van Willem van Hanegem verwijderd. Mag ik vragen waarom? Als ik al een regel heb overtreden ben ik mij daarvan niet bewust.

 

+1/-0

Zie p.m.

 

+1/-0

Het is een grote puinhoop!deze kleuterklas rolt over elkaar heen het ene na het andere schandaal komt te voorschijn,ze hebben het te druk om maar te blijven zitten en de macht te kunnen houden de rest boeit ze niet,nu ineens komen ze weer met beloftes om het geld van de toeslagen affaire te betalen en zo snel mogelijk.
Een grote rattenplaag is het wat er nu zit. :kwaad

Dit bericht is gewijzigd op 30 april 2021, 11:41:55.

 

+1/-0

En de grootste PLAAG is de machtsgeile RUTTE die allang op had moeten stappen. Alles is onder zijn leiding gebeurd!!!

 

+2/-0

Het is me toch een kneuzenbende daar in het Haagse Binnenhof ! Van wantrouwen naar vertrouwen in 0,0001 seconde. Wat een fantasiewereldje , wees blij dat je hier op het forum in de echte wereld leeft ;)

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 30 april 2021 om 14:29:

Het is me toch een kneuzenbende daar in het Haagse Binnenhof ! Van wantrouwen naar vertrouwen in 0,0001 seconde. Wat een fantasiewereldje , wees blij dat je hier op het forum in de echte wereld leeft ;)Grapjas!!! :D :D :B

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Volgens informateur Herman Tjeenk Willink kan demissionair premier Mark Rutte bij de meeste partijen het vertrouwen in hem herstellen. Dat blijkt uit het eindverslag dat de informateur de Tweede Kamer vrijdagochtend overhandigde. Alleen de PVV, SP en BIJ1 sluiten deelname of steun aan een nieuw kabinet onder leiding van de VVD-leider uit.

In het kort:
Informateur Tjeenk Willink is klaar met zijn opdracht
Hij zegt dat Rutte bij de meeste partijen het vertrouwen in hem zou kunnen herstellen
Het is aan Rutte om binnenkort een toelichting te geven op hoe en of hij dit kan
Een nieuwe informateur moet nu aan de slag met het herstelplan corona
Ook moet volgens Tjeenk Willink worden gekeken naar een coalitieakkoord op hoofdlijnen
De formatie bevond zich sinds begin april in een impasse, nadat de gehele oppositie het vertrouwen in Rutte opzegde toen bleek dat de VVD-leider het in de verkennende gesprekken over CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt had gehad.

Tjeenk Willink wachtte de lastige klus om te onderzoeken of dit vertrouwen weer hersteld kon worden, en zo ja, onder welke voorwaarden.

Uit zijn eindverslag blijkt dat de PVV, SP en BIJ1 Rutte als toekomstig premier nog steeds uitsluiten. Partij voor de Dieren, DENK en BBB achten samenwerking met de demissionair premier "niet geloofwaardig", maar sluiten de VVD-leider niet bij voorbaat al uit.

"Anderen gaan zover niet en laten hun oordeel afhangen van de contouren van een te voeren beleid, dan wel van overeenstemming over de ontwikkeling van een nieuwe bestuursstijl en meer dualistische verhoudingen tussen kabinet en Kamer", aldus Tjeenk Willink.

Onder meer GroenLinks, PvdA en de ChristenUnie hebben de deur voor Rutte dus weer verder geopend. De afgelopen weken bleek al dat die partijen een samenwerking in de toekomst niet per definitie uitsloten.

Volgens Tjeenk Willink realiseert Rutte zich dat er een omslag in de bestuurscultuur nodig is die het nodige zal vragen van de toekomstige premier. "Hij heeft aangegeven daarover na te denken en aangekondigd zijn gedachten op korte termijn naar voren te zullen brengen."

Informateur heeft 'ongemak' overgehouden aan afgelopen periode
Tjeenk Willink voerde de afgelopen drie weken twee keer individuele gesprekken met de zeventien fractievoorzitters. "Die gesprekken konden bij mij echter een gevoel van ongemak niet wegnemen. Ongemak over de gevolgen van uitputtende Kamerdebatten over geschonden vertrouwen in Den Haag", schrijft hij in een bijgevoegde brief.

De afgelopen periode werd in de Kamer veel gesproken over macht en tegenmacht, een nieuwe bestuurscultuur en hoe de informatievoorziening moet verbeteren - zo ook nog donderdag in het notulendebat.

"Wat voor effect heeft dit voor het vertrouwen van kiezers, die de hoop hadden dat geregeerd zou worden om uit de crisis te raken?" Dit is volgens Tjeenk Willink een spanning die iedereen voelt. Hij zegt dat deze debatten en veranderingen in Den Haag nodig zijn, maar dat het tegelijkertijd ook nodig is dat het land bestuurd wordt.

Het wordt volgens hem tijd dat de inhoudelijke informatie van start gaat. "Dat wordt tijd na zes weken."

Wie wil met wie?
PVV, SP en BIJ1 sluiten deelname aan een nieuw kabinet met Rutte uit
PvdD, DENK en BBB vinden samenwerken met Rutte "niet geloofwaardig"
VVD, D66, CDA, SP, PvdA, GL, Volt, DENK en BIJ1 sluiten samenwerking met PVV en FvD uit
Volt, DENK en BIJ1 sluiten samenwerking met JA21 uit
Nieuwe informateur moet weg uit coronacrisis als prioriteit behandelen
Het is volgens Tjeenk Willink van belang dat in de komende fase van de formatie gezocht wordt naar overeenstemming over een herstelbeleid om uit de coronacrisis te komen. Volgens de informateur kan met dat beleid niet worden gewacht op een nieuw kabinet, want dat zou ten koste gaan van mensen, bedrijven en culturele instellingen.

"Er moeten nu echt inhoudelijke stappen worden gezet. De ruimte is er nu, de noodzaak ook. Er moeten maatschappelijke problemen opgelost worden. Mensen wachten op hun prik, jongeren voelen zich klemgezet, ondernemers maken zich zorgen", licht de informateur verder toe.

Daarnaast zou de informateur die verdergaat met de opdracht volgens Tjeenk Willink kunnen kijken naar een coalitieakkoord op hoofdlijnen. Dit draagt ook bij aan een nieuwe bestuurscultuur en meer dualisme.

De Tweede Kamer zal het eindverslag van Tjeenk Willink op korte termijn bespreken in een debat. Ook zal er dus een nieuwe informateur worden aangesteld die de formatie verder moet leiden.


:D

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 01 mei 2021 om 00:47:

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 30 april 2021 om 14:29:

Het is me toch een kneuzenbende daar in het Haagse Binnenhof ! Van wantrouwen naar vertrouwen in 0,0001 seconde. Wat een fantasiewereldje , wees blij dat je hier op het forum in de echte wereld leeft ;)Grapjas!!! :D :D :B


De discussie tussen van den Herik en FON1 heeft in ieder geval een hoge amusementswaarde.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 30 april 2021 om 13:19:

En de grootste PLAAG is de machtsgeile RUTTE die allang op had moeten stappen. Alles is onder zijn leiding gebeurd!!!Zijn vriendje Jort Kelder zegt dat hij nergens heen gaat, kan me niet voorstellen dat ze er uit gaan komen CDA en CU zie ik niet terugkomen en D66 gaat voor Kaag I dus kunnen ze alleen verder met Groen Links, PvdA.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 48 49 50 51 52

Feyenoord Forum » Overige onderwerpen » Politieke Partijen