Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Overige onderwerpen » Politieke Partijen

Deze normale topic is open en bestaat uit 49 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 45 46 47 48 49

Wat een verhaal Feyenoordopnummer1. Even over Asscher. Je mag van hem vinden wat je wil maar ik heb respect voor zijn beslissing om terug te treden als fractievoorzitter en lijsttrekker, die grote consequenties heeft gehad zowel voor hem persoonlijk als voor de PvdA. Als minister van sociale zaken heeft hij lelijke steken laten vallen maar als fractieleider van zijn partij in de Tweede Kamer was hij een van de betere debaters.
En wat betreft het demissionaire kabinet dat belangrijke zaken moet afhandelen dat klopt gewoon en is zo bij wet geregeld. Niets vreemd aan.
Wat en wie je niet ziet zitten is wel duidelijk maar wat is jouw ideale plaatje dan?

 

+1/-0

Ja ik ben wat langdradig xD maar post liever een compleet verhaal dan maar de helft.

Wat Asscher betreft tja dat mag je vinden ik beoordeel mensen liever op hun functioneren en dat deed hij niet naar behoren. Dus tja je kan nog zo lekker debaten je moet wel wat voor elkaar krijgen...

Demissionair kabinet mag zaken afhandelen maar ze beslissen nog genoeg... Nogmaals ze zijn nog niet ontslagen door de koning dus ze zijn nog gewoon in functie... Dat is vreemd.

Hoe bedoel je met ideale plaatje? Want er kan zoveel beter...

Als je Corona bedoeld in dit geval zijn er helaas altijd slachtoffers en mensen die er de dupe van zijn. Maar zou het zoveel mogelijk willen minimaliseren.

Maar met het corona voorbeeld had ik nederland afgesloten zeker achter de rivieren en per gemeente iedereen 14 dagen in quarantaine maar dan ook niemand zien en mss zelfs iedereen testen. Als het goed is... is dan heel nl virus vrij. Want is het virus verstorven. We hebben de test capaciteit om het zo op te lossen om iedereen zo te testen. Grenzen dicht houden en organisatie structuur maken die zaken aan de grens over zetten van inkomende en uitgaande goederen en op vliegvelden en havens die ontsmetten of dagen in quarantaine. Nederlanders mogen niet de grens over. Of bij grote uitzondering in quarantaine en die worden bij quarantaine ook gecontroleerd. Ontslagen zorg personeel in de jaren afbouw rutte traceren en bonussen geven. Hen aan geven dat hun werk beschikbaar blijft als ze nu inspringen en helpen met de ic capaciteit. En de bedrijven waar je ze vandaan plukt schadeloos stellen. En een nationale reserve handhaven van ic personeel zoals met militairen in tijden van nood ze beschikbaar zijn. En meer ic personeel opleiden (opleiding duurt 1 jaar en 8 maanden) Interne economie achter de rivieren zeker handhaven en dicht houden en de rest van nederland corona monitoren en kwetsbaren beschermen en contact en bron onderzoek beter uitvoeren om corona daar te minimaliseren. Dan hou je altijd genoeg ic capaciteit omdat meer dan de helft van nl achter de rivieren corona vrij blijft zoals nieuw zeeland of taiwan als eiland. Maak de grens weer helemaal pot dicht en blijkt dat goed te werken kan je de rest van nl ook gewoon intern open gooien.

Je hebt zelfs apparaten die virussen in de lucht kapot maken dus had geïnvesteerd in negatieve ionen luchtreiniging. Zo'n apparaat in openbare gebouwen en horeca zetten en die dingen de lucht laten reinigen bij ziekenhuizen en ouderenzorg instellingen, scholen, kantoren overheids gebouwen etc. De lucht laten filteren en reinigen. Dan ben je ook veiliger bij een volgende pandemie. Je onderzoeksinstellingen ook gebruiken voor een medicijn niet enkel vaccinatie zien als heilig middel.

Dan kan je gewoon een interne economie voeren. En de grenzen weer dicht houden zoals voor de Europese unie. Alleen de toeristen branche en luchtvaart in nl heeft dan pech. Jammer voor die mensen maar is zo weer opgestart als de wereld ooit corona vrij is. Al moeten nederlanders dan in eigen land op vakantie dus is er wel iets van inkomsten. KLM aandelen die de staat heeft zou ik eerst verkopen dan laat ik het gewoon failliet gaan. Ben je ook van die Franse bemoeienis af. Of de Fransen mogen KLM redden ook prima. Zo niet doe je na corona een doorstart.

Vaccineren kan dan ook prima als je merkt dat het niet weg gaat in de rest van de wereld en nl ooit weer open moet.


Edit:
Ben je het niet eens met mijn verhaal prima. Maar leg uit waarom en geef argumenten. Dan gaan we met elkaar in debat en wisselen meningen uit. De tijd zal leren wie er gelijk had. Doe je dat niet dan hoeven we je reactie niet serieus te nemen. Dan zeg je namelijk net zo veel als je reactie...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 april 2021, 08:48:23.

 

+1/-0

forumillustratie
Voor de fans met de groeten van Mark :B :tong

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 19 april 2021 om 10:44:

forumillustratie
Voor de fans met de groeten van Mark :B :tong


:B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 april 2021 om 20:36:

@Knakkie
Asscher zat gewoon in het kabinet met die toeslagen affaire en had dit dacht ik in zijn eigen portefeuille... Dus heeft dit alles mede veroorzaakt... Maar goed dat ie inderdaad zijn conclusies trok meer dan terecht. Totaal incapabel die vent.

@ramesoe
Alle middenstanders krijgen niet genoeg steun waardoor ze al hun eigen vermogen opeten of vreselijk in de schulden komen.

Vergeet niet het is een keuze geweest van het kabinet hoe we de corona aanpakte.

En het is een zeer vreemde keuze geweest voor een liberale partij... Al helemaal om het zo op deze manier te doen door alles dicht te gooien en mensen hun vrijheden af te pakken en er zo 130 miljard tegen aan te gooien om bedrijven te steunen waaronder grote bedrijven als KLM en al eerder de banken in de financiele crisis. Dan heet dat gewoon staats steun. En als je mensen opnieuw wil heropvoeden (zoals nu) met een grote staat die alles bepaalt. Waar het grote bedrijfsleven en de staat onder 1 hoedje spelen en de burger zo 40% belasting vraagt heet dat gewoon bijna communisme. Mark Rutte doet zijn naam dus eer aan want is door dit beleid gewoon een mar(rk)xist)

Je had ook voor de Zweedse aanpak kunnen kiezen en kwetsbare groepen isoleren...
Dan had je die 130 miljard (die men nu aan bedrijven geeft) kunnen uitgeven om iedereen die was wegbezuinigd in de zorg in de jaren Rutte terug te halen in de zorg en daar de capaciteit op schroeven. Dan had je zelfs bakken geld over gehad. Maar daar is niet voor gekozen met alle gevolgen van dien... Je had zelfs Nederland kunnen afsluiten en een interne economie kunnen voeren lucht ruim dicht grenzen dicht en nederland isoleren achter de rivieren bijvoorbeeld en iedereen 14 dagen in quarantaine gehouden met een test. Dan was het virus ook weg geweest in nl. Andere mogelijkheden zat dus... Maar er is gekozen voor deze niet werkende dure vrijheid berovende europese aanpak...

In america gaan veel conservatieve staten gewoon uit de lock down tegen het landelijke bevel in. Alleen hoor je daar hier niks van... Zeer vreemd. Het doden tal loopt daar trouwens niet verder op als ze zich opeens niet meer aan de opgelegde richtlijnen hielden.

Wat de demonstraties betreft... Je mag me ook uitleggen waarom er niet word ingegrepen door politie bij ene black life matters demonstratie in Amsterdam waar men zich totaal niet aan de richtlijnen hield en de stad daar niet word schoongeveegd... En demonstraties tegen het huidige beleid wel met harde hand worden weg geknuppeld door de ME. Er word duidelijk met 2 maten gemeten...

Ik mag hopen dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen... Over 3 dagen stemmen is namelijk ongehoord... Er gingen veel zaken niet goed... waaronder dat men al begon met tellen van de stem biljetten voor de verkiezingen was afgelopen enkel dat is al rede voor een herverkiezing. Om nog maar te zwijgen over hoe het ging met alle stemmen per post waar vele mensen het verkeerd opstuurde en dus daardoor zelfs je stem geheim werd geschonden omdat de mensen die de brieven openden konden zie hoe iemand stemde. Stembiljetten werden vaak niet op het stembureau geteld maar op grote verzamel punten... Waar je niet als burger bij kon zijn om er war te nemen wat er gebeurde of proces verbalen waren niet ondertekend of handtekeningen weggelakt. Zoals de verkiezing nu in NL ging hadden wij als NL met het verwijzende vingertje naar andere landen gewezen van kijk corruptie oneerlijke verkiezingen...

Het is eigenlijk belachelijk hoe het aftreden van dit kabinet is gegaan... Dat aftreden en enkel voor de bune... Want ze zitten er nog steeds. Alle belangrijke zaken worden gewoon nog geregeld en over beslist wat niet hoort bij een demissionair kabinet... De koning heeft niet hun ontslag aanvaard en dus zijn ze gewoon nog in functie... Heeeeel vreemd.

Rutte heb ik nooit gemogen. Hij fijnst liberaal te zijn en spreekt het wel uit maar als het puntje bij paaltje komt voert hij totaal geen liberaal beleid uit... Sinds hij er is heeft de VVD 0 visie. Wisselt men alle VVD standpunten uit om maar op het pluche te blijven kleven en kan ik de VVD niet op klassiek liberaal beleid betrappen.


@jorien van den Herik
Ja klopt, interessante info. Net als dat Omtzigt eerst tegen de kamer aan gaf je moet strenger zij met toeslagen omdat er toen teveel gefraudeerd werd. Toen deed men dat maar door hun strengere beleid ontstonden toen deze misstanden bij burgers.


Daar ben ik het ook helemaal mee eens,het is gewoon een toneelstuk dat ze uitvoeren en erna doodleuk weer verder gaan met hun kunsten.

 

+1/-0

Met de verkiezingen ging het niet over de vvd maar over glijmiddel rutte,en die politieke advertenties op tv van de vvd sorry rutte was gewoon belachelijk,dat glijmiddel vindt zichzelf torrentjes hoger staan dan de vvd.mag ik weer even braken! :kots

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 april 2021 om 23:20:

Ja ik ben wat langdradig xD maar post liever een compleet verhaal dan maar de helft.

Wat Asscher betreft tja dat mag je vinden ik beoordeel mensen liever op hun functioneren en dat deed hij niet naar behoren. Dus tja je kan nog zo lekker debaten je moet wel wat voor elkaar krijgen...

Demissionair kabinet mag zaken afhandelen maar ze beslissen nog genoeg... Nogmaals ze zijn nog niet ontslagen door de koning dus ze zijn nog gewoon in functie... Dat is vreemd.

Hoe bedoel je met ideale plaatje? Want er kan zoveel beter...

Als je Corona bedoeld in dit geval zijn er helaas altijd slachtoffers en mensen die er de dupe van zijn. Maar zou het zoveel mogelijk willen minimaliseren.

Maar met het corona voorbeeld had ik nederland afgesloten zeker achter de rivieren en per gemeente iedereen 14 dagen in quarantaine maar dan ook niemand zien en mss zelfs iedereen testen. Als het goed is... is dan heel nl virus vrij. Want is het virus verstorven. We hebben de test capaciteit om het zo op te lossen om iedereen zo te testen. Grenzen dicht houden en organisatie structuur maken die zaken aan de grens over zetten van inkomende en uitgaande goederen en op vliegvelden en havens die ontsmetten of dagen in quarantaine. Nederlanders mogen niet de grens over. Of bij grote uitzondering in quarantaine en die worden bij quarantaine ook gecontroleerd. Ontslagen zorg personeel in de jaren afbouw rutte traceren en bonussen geven. Hen aan geven dat hun werk beschikbaar blijft als ze nu inspringen en helpen met de ic capaciteit. En de bedrijven waar je ze vandaan plukt schadeloos stellen. En een nationale reserve handhaven van ic personeel zoals met militairen in tijden van nood ze beschikbaar zijn. En meer ic personeel opleiden (opleiding duurt 1 jaar en 8 maanden) Interne economie achter de rivieren zeker handhaven en dicht houden en de rest van nederland corona monitoren en kwetsbaren beschermen en contact en bron onderzoek beter uitvoeren om corona daar te minimaliseren. Dan hou je altijd genoeg ic capaciteit omdat meer dan de helft van nl achter de rivieren corona vrij blijft zoals nieuw zeeland of taiwan als eiland. Maak de grens weer helemaal pot dicht en blijkt dat goed te werken kan je de rest van nl ook gewoon intern open gooien.

Je hebt zelfs apparaten die virussen in de lucht kapot maken dus had geïnvesteerd in negatieve ionen luchtreiniging. Zo'n apparaat in openbare gebouwen en horeca zetten en die dingen de lucht laten reinigen bij ziekenhuizen en ouderenzorg instellingen, scholen, kantoren overheids gebouwen etc. De lucht laten filteren en reinigen. Dan ben je ook veiliger bij een volgende pandemie. Je onderzoeksinstellingen ook gebruiken voor een medicijn niet enkel vaccinatie zien als heilig middel.

Dan kan je gewoon een interne economie voeren. En de grenzen weer dicht houden zoals voor de Europese unie. Alleen de toeristen branche en luchtvaart in nl heeft dan pech. Jammer voor die mensen maar is zo weer opgestart als de wereld ooit corona vrij is. Al moeten nederlanders dan in eigen land op vakantie dus is er wel iets van inkomsten. KLM aandelen die de staat heeft zou ik eerst verkopen dan laat ik het gewoon failliet gaan. Ben je ook van die Franse bemoeienis af. Of de Fransen mogen KLM redden ook prima. Zo niet doe je na corona een doorstart.

Vaccineren kan dan ook prima als je merkt dat het niet weg gaat in de rest van de wereld en nl ooit weer open moet.Chapeau, dit is met afstand een van de allerdomste reacties die ik ooit heb gelezen hier.

 

+1/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 19 april 2021 om 18:53:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 april 2021 om 23:20:

Ja ik ben wat langdradig xD maar post liever een compleet verhaal dan maar de helft.

Wat Asscher betreft tja dat mag je vinden ik beoordeel mensen liever op hun functioneren en dat deed hij niet naar behoren. Dus tja je kan nog zo lekker debaten je moet wel wat voor elkaar krijgen...

Demissionair kabinet mag zaken afhandelen maar ze beslissen nog genoeg... Nogmaals ze zijn nog niet ontslagen door de koning dus ze zijn nog gewoon in functie... Dat is vreemd.

Hoe bedoel je met ideale plaatje? Want er kan zoveel beter...

Als je Corona bedoeld in dit geval zijn er helaas altijd slachtoffers en mensen die er de dupe van zijn. Maar zou het zoveel mogelijk willen minimaliseren.

Maar met het corona voorbeeld had ik nederland afgesloten zeker achter de rivieren en per gemeente iedereen 14 dagen in quarantaine maar dan ook niemand zien en mss zelfs iedereen testen. Als het goed is... is dan heel nl virus vrij. Want is het virus verstorven. We hebben de test capaciteit om het zo op te lossen om iedereen zo te testen. Grenzen dicht houden en organisatie structuur maken die zaken aan de grens over zetten van inkomende en uitgaande goederen en op vliegvelden en havens die ontsmetten of dagen in quarantaine. Nederlanders mogen niet de grens over. Of bij grote uitzondering in quarantaine en die worden bij quarantaine ook gecontroleerd. Ontslagen zorg personeel in de jaren afbouw rutte traceren en bonussen geven. Hen aan geven dat hun werk beschikbaar blijft als ze nu inspringen en helpen met de ic capaciteit. En de bedrijven waar je ze vandaan plukt schadeloos stellen. En een nationale reserve handhaven van ic personeel zoals met militairen in tijden van nood ze beschikbaar zijn. En meer ic personeel opleiden (opleiding duurt 1 jaar en 8 maanden) Interne economie achter de rivieren zeker handhaven en dicht houden en de rest van nederland corona monitoren en kwetsbaren beschermen en contact en bron onderzoek beter uitvoeren om corona daar te minimaliseren. Dan hou je altijd genoeg ic capaciteit omdat meer dan de helft van nl achter de rivieren corona vrij blijft zoals nieuw zeeland of taiwan als eiland. Maak de grens weer helemaal pot dicht en blijkt dat goed te werken kan je de rest van nl ook gewoon intern open gooien.

Je hebt zelfs apparaten die virussen in de lucht kapot maken dus had geïnvesteerd in negatieve ionen luchtreiniging. Zo'n apparaat in openbare gebouwen en horeca zetten en die dingen de lucht laten reinigen bij ziekenhuizen en ouderenzorg instellingen, scholen, kantoren overheids gebouwen etc. De lucht laten filteren en reinigen. Dan ben je ook veiliger bij een volgende pandemie. Je onderzoeksinstellingen ook gebruiken voor een medicijn niet enkel vaccinatie zien als heilig middel.

Dan kan je gewoon een interne economie voeren. En de grenzen weer dicht houden zoals voor de Europese unie. Alleen de toeristen branche en luchtvaart in nl heeft dan pech. Jammer voor die mensen maar is zo weer opgestart als de wereld ooit corona vrij is. Al moeten nederlanders dan in eigen land op vakantie dus is er wel iets van inkomsten. KLM aandelen die de staat heeft zou ik eerst verkopen dan laat ik het gewoon failliet gaan. Ben je ook van die Franse bemoeienis af. Of de Fransen mogen KLM redden ook prima. Zo niet doe je na corona een doorstart.

Vaccineren kan dan ook prima als je merkt dat het niet weg gaat in de rest van de wereld en nl ooit weer open moet.Chapeau, dit is met afstand een van de allerdomste reacties die ik ooit heb gelezen hier.Chapeau, hier hebben wij hassel weer, die in één zin alles van een ander van tafel veegt. En altijd maar weer zonder argumentatie.

 

+1/-0

@jorien van den Herik
Ja klopt, interessante info. Net als dat Omtzigt eerst tegen de kamer aan gaf je moet strenger zij met toeslagen omdat er toen teveel gefraudeerd werd. Toen deed men dat maar door hun strengere beleid ontstonden toen deze misstanden bij burgers.
_________________________________________________________________________

Jorien, dit klopt niet helemaal, ik volgt elke dag het politieke kanaal ik en mijn vrouw hebben deze interesse gekregen door de corona aanpak van de regering.
Ik wil even ingaan op de persoon Pieter Omtzigt, ik volgt deze politicus op TV en heb respect voor hem gekregen.
Al zou hij in het begin gezegd hebben dat er opgepast moet worden met de roeslagen
(wat mij niet bekend is) maar het kan dat ik het gemist heb.

Dat wil dat nog niet zeggen dat je zonder goed onderzoek duizenden mensen een stempel moet geven die deugen niet.

Iedere nieuweling die achter de telefoon kwam te zitten kreeg bij alle mensen die bij voorbaat al afgewezen waren, in hun scherm te zien niet teveel zeggen, als ze belde met de belasting.
Oppassen betekend niet, zonder goed onderzoek duizenden mensen als oplichters te bestempelen.
Ik heb Pieter Omtzigt hoog zitten, ik heb alles over dit onderwerp ook gevolgd Rutte heeft constant gewoon zitten liegen tegen Omtzigt.

Ze hebben in de tweede kamer tijdens het debat over Omtzigt gewoon zitten liegen, ook de verkenners, niemand vertrouwd Rutte meer, en s' avonds belt Kaag Rutte even op ik heb een kamer voorzitter (ster), dit stinkt om met de woorden van Wilders te spreken.

 

+1/-0

@Bestlander

Ben het helemaal met je eens dat het vreselijk onmenselijk is hoe er is omgegaan met die mensen die onterecht zo de dupe zijn geweest van die toeslag affaire. Die wantoestanden bij de overheid moet je direct aanpakken en zou al mogelijk zijn als erambtenaren persoonlijk kon aanspreken op hun handelen en ze zich niet konden verschuilen achter hun eed.

En hulde dat politici als Omtzigt dit aan kaartte. En dat iemand op kwam voor de burger.

Maar uiteraard ben ik het niet altijd met hem eens. Het is wel een cariere politicus. En gaat vaak mee in de partij discipline bij andere onderwerpen waar hij ook veel kritischer op moest zijn. En ik vermoed ook dat hij is berooft in zijn eigen partij en gewoon de partijleiderschapsverkiezingen had gewonnen. Dar had hij ook meer stennis om kunnen maken.

En eens over het partij kartel. Het is gewoon weer koehandel geweest over het voorzitterschap. Het ergste is nu nog dat er straks een voorzitter is van een partij van de coalitie dus is maar de vraag hoeveel je dan nog op de agenda krijgt van de kamer en of je nog de kans krijgt je onvrede in de kamer te uiten...

 

+1/-0

Feyenoordnummer1, het is ook niet mijn partij daar gaat het niet om.
Jij schreef dat Omtzigt een cariere politicus is, het is wel iemand die door gaat totdat de waarheid boven water is.
In het CDA is hij toch een graag geziene politicus.
Ik ken hem van de zaak over de toeslagen en het tweede kamer probleem dat er over Omtzigt was gefilmd Omtzigt functie elders.
Door Rutte is Omtzigt van twee zaken afgehaald, één zaak was Demmink en nog van een andere zaak, wat Demmink betreft ging het om sex met een minderjarige jongen het is in de doofpot gestopt.

Het kan best dat hij een streber is, ik heb nog niets verkeerd gezien in deze man, ik zie hem als een hardwerkende man die rechtvaardig is, maar wij zullen het zien het komt altijd te voorschijn.

Ik ben pas echt de politiek gaan volgen sinds de corona, alle debatten volgen wij, en wij zijn ook zoekend naar alles wat met corona te maken heb.
Nou morgen maar weer naar het spelletje voetbal. :)

 

+1/-0

Omtzigt lijkt me ook een fatsoenlijke vent die dat in zich heeft om zo te vechten maar werd het vechten ook moe en was bijna overspannen en nee het cda is ook niet mijn partij. En bedoel met cariere politicus te zeggen dat hij wel graag de regeltjes of ongeschreven regeltjes volgt binnen het CDA. De leden mogen hem wel. Maar het CDA establishment blijkbaar niet. Niet deze verkiezingen maar hier voor wilde ze ook van hem af en zette hem op ene onverkiesbare plek op de lijst maar kwam hij met voorkeursstemmen weer de kamer in.

Hij is eigenlijk te fatsoenlijk voor de huidige boeven binnen het CDA dat is het probleem. Ik denk dat dat enkel veranderd als hij de nieuwe partij leider zou worden. Hij had daar de kans toe maar greep die niet toen de Jonge zelfs een stapje terug deed. (ook omdat hij ten geheid bijna al overspannen was).

Van dat geval Demmink weet ik te weinig om er wat over te melden zal me er eens in verdiepen. Maar als dat zo is wat je aan geeft uiteraard wederom schandalig van de huidige politiek.

Ja het zijn interessante en vreemde tijden in de ze corona periode Bestlander. Geniet van het voetbal ;)

 

+1/-0

Laat Omtzigt maar de UEFA doorlichten... :schaamte

 

+1/-0

RTL:kabinet hield informatie achter

Het nu demissionaire kabinet heeft
eind 2019 doelbewust informatie over de
toeslagenaffaire achtergehouden voor de
Kamer.Dat concludeert RTL Nieuws in een
reconstructie van kabinetsbesprekingen,
op basis van bronnen "die toegang tot
de notulen van de ministerraad hebben".

Volgens RTL werd in die besprekingen
keer op keer geklaagd over kritische
Kamerleden,onder wie CDA'er Omtzigt.

Toen de Kamer vroeg welke politici en
ambtenaren wisten van het onrechtmatig
handelen van de Belastingdienst,zou het
kabinet hebben afgesproken niet alle
informatie te geven.Enkele ministers
hadden hierbij wel hun bedenkingen.

 

+1/-0

Weg met alle ministers die deel hadden aan dit proces, en voor de rechtbank voor het stelselmatig liegen tegen de onderzoekcommissie en de tweede kamer.

Dit is de het beste signaal voor een volgend kabinet, en de VVD, CDA, D66, CU niet in een volgend kabinet.

Nieuwe verkiezingen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 20 april 2021 om 18:21:

Jorien, dit klopt niet helemaal, ik volgt elke dag het politieke kanaal ik en mijn vrouw hebben deze interesse gekregen door de corona aanpak van de regering.
Ik wil even ingaan op de persoon Pieter Omtzigt, ik volgt deze politicus op TV en heb respect voor hem gekregen.

Ik heb Pieter Omtzigt hoog zitten, ik heb alles over dit onderwerp ook gevolgd Rutte heeft constant gewoon zitten liegen tegen Omtzigt.Tsjah Bestlander , op voorhand is er hier grote achterdocht tegen de Haagse sukkeltjes uit het Binnenhof , hoe vaak hebben ze met onvoorstelbaar domme uitspraken het nieuws verziekt , waardoor ik niet respectvol kan zijn zoals jou. Dit is vooral de laatste 10 jaar zo moet ik zeggen. Vraag is hoe knullig en klunzig ze als prive persoon zijn , waarschijnlijk niets beter..

Pietertje O. hoort in mijn wereld gewoon thuis in het rijtje met Kaag Rutte Asscher Hoekstra Pechtold Klaver Halsema Jetten Zegers en Diederik Samson om maar ff een paar kotskoppies te noemen. Er zijn een aantal uitzonderingen waaronder Lilian en Geertje. Ook Joost E. weet volgens mij wel waarover hij praat.

Denk nooit dat ze echt zijn Bestlander , want dan is hun van tevoren doorgesproken toneelspel geslaagd.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 21 april 2021 om 21:57:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 20 april 2021 om 18:21:

Jorien, dit klopt niet helemaal, ik volgt elke dag het politieke kanaal ik en mijn vrouw hebben deze interesse gekregen door de corona aanpak van de regering.
Ik wil even ingaan op de persoon Pieter Omtzigt, ik volgt deze politicus op TV en heb respect voor hem gekregen.

Ik heb Pieter Omtzigt hoog zitten, ik heb alles over dit onderwerp ook gevolgd Rutte heeft constant gewoon zitten liegen tegen Omtzigt.Tsjah Bestlander , op voorhand is er hier grote achterdocht tegen de Haagse sukkeltjes uit het Binnenhof , hoe vaak hebben ze met onvoorstelbaar domme uitspraken het nieuws verziekt , waardoor ik niet respectvol kan zijn zoals jou. Dit is vooral de laatste 10 jaar zo moet ik zeggen. Vraag is hoe knullig en klunzig ze als prive persoon zijn , waarschijnlijk niets beter..

Pietertje O. hoort in mijn wereld gewoon thuis in het rijtje met Kaag Rutte Asscher Hoekstra Pechtold Klaver Halsema Jetten Zegers en Diederik Samson om maar ff een paar kotskoppies te noemen. Er zijn een aantal uitzonderingen waaronder Lilian en Geertje. Ook Joost E. weet volgens mij wel waarover hij praat.

Denk nooit dat ze echt zijn Bestlander , want dan is hun van tevoren doorgesproken toneelspel geslaagd.
Ja Jorien van de Herik, je weet het nooit zeker dat moet ik je meegeven. Mijn vrouw, ik en onze zoon die allang getrouwd is zijn al een lange tijd alles aan het volgen, er is meer aan de hand als dat de meeste mensen denken.

Dit zie je niet op TV die vertellen niet de waarheid, er zullen nu wel weer mensen opspringen maar hou het rustig het komt vanzelf openbaar ook in de VS en wie weet nog meer landen.

Morgen is er weer een debat op het tweede kamer kanaal over de leugens die nu weer openbaar zijn geworden, dat ga ik volgen, en ben benieuwd hoe dit afloopt de film moet een keer afgelopen zijn.

I

 

+1/-0

De liberalen zijn gewoon doorgeslagen liever de SP, ben geen socialist maar kapitalisme is ook verdervelijk

 

+1/-0

@Bestlander

Eens over weg met de liegende en info achter houdende ministers. Ik vind het interessant dat je nog wel vertrouwen hebt in het rechtssysteem... Die worden namelijk ook steeds meer beïnvloed door de politiek. En rechters zijn vaak gekleurd en openbaar ministeries laten zich beïnvloeden door ministers... Ik ben geen fan van Wilders. Maar zijn hele proces was natuurlijk 1 grote farce. Daar werd namelijk net als nu met omtzigt bij de kabinets besprekingen, binnen de VVD gesproken dat ze Wilders lastig vonden en moest worden geneutraliseerd. En werd er druk gezet op het openbaar ministerie via toen minister Opstelten om dat er door te duwen dat Wilders voor de rechter kwam. Een voorbeeld Akwasi (die niet eens politicus is) die soortgelijke uitspraken doet maar juist bij de tegenovergestelde agenda hoort, daar word niks mee gedaan...

Het is helaas niet zomaar afgelopen er is sprake van systeem rot... Teveel partijen met in de kern dezelfde foute ideologie. Dan veranderd er niks. Na Rutte is Kaag de volgende. Kijk maar in de media die word nu al als nieuwe leider van NL gepositioneerd. En wat weten we eigenlijk van haar??? Het is zo voorspelbaar... Eerst had je een leider van de PVDA, Daarna het CDA nu de VVD en straks word D66 naar voren geschoven.


@jorien van den Herik

Baudet moet je ook noemen in je rijtje namen die niet bij het machtsblok horen. Waarom denk je dat ze zo hun best deden hem totaal kapot te maken in de media. Let maar op alle politici die voor de rechter zijn gedaagd (wilders), Waar karakter moord op word gepleegd (Baudet) Die vinden ze gevaarlijk. Lilian word geheid beïnvloed door haar vader waardoor die club nog tegen de macht is. Eertmans leek me ook een betrouwbare vent maar ik heb er nu mijn bedenkingen bij sinds hij forum hielp opblazen.

@Marc Acardipane
De huidige koers van Neo liberalen (vrijemarkt kapitalisten) Is gewoon communisme in een nieuw jasje. Ga maar na Communisme neemt de staat alles over en beslist dan wat je mag doen. Bij Neo liberalen is het het groot kapitaal en een paar rijkste miljardairs die straks alles voor je beslissen. Klassiek liberalen en echte libertairians daar is niks mis mee. Hou altijd in de gaten of ze de verantwoordelijkheidsaspect nakomen van het liberalisme. Dus let op macht en tegen macht. Eigenlijk dus dat de staat toezicht houd op systemen die van fundamenteel belang zijn voor het goed kunnen functioneren van burgers. Daarom was de privatisering zo slecht voor burgers... Toen werd je staats bezit (geld van de burger) gewoon verpatst. Totale vrije markt moet je niet voor zijn...

Op dit moment zijn FVD, PVV klassiek liberale partijen dus prima.
Sp zijn nog pure socialisten die oprecht willen op komen voor de zwakkere in de samenleving dus ook nog ergens het hart op de goeie plek.
SGP hebben nog hun oude christelijke waarden.
bbb komt nog op voor de boeren.
De ouderen partij komt nog op voor de ouderen.

De andere partijen zijn de weg kwijt... Of hebben zo vaak met elkaar samen gewerkt dat je het verschil bijna niet meer ziet... En volgen allemaal in de kern dezelfde foute politieke agenda.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 22 april 2021, 05:22:39.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 49 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 45 46 47 48 49

Feyenoord Forum » Overige onderwerpen » Politieke Partijen