Transparent
Inloggen
Sluiten

Dazzle38 winnaar van Pool 2021/2022, drietal winnaars van Eredivisie klassement VoVo

26 mei 2022 09:29
Foto: Pro Shots

Dazzle38 winnaar van Pool 2021/2022, drietal winnaars van Eredivisie klassement VoVo; image source: Pro Shots

Nu het seizoen voorbij is, is het tijd om in de diverse klassementen de balans op te maken. De winnaar van de Feyenoord.Supporters.nl Pool is Dazzle38 geworden met 146 punten. OupaRob had slechts één punt minder en is op een tweede plek geëindigd. Voorafgaand aan de finale tegen AS Roma stonden ze nog gelijk, maar daarin werd door Dazzle38 nog een punt gehaald. Het podium wordt compleet gemaakt door gcnj.

De titel van beste Feyenoorder in het Eredivisie klassement van de VoVo wordt door drie personen gedeeld. Net zoals vorig seizoen heeft RaYmOnDiNhO de eerste plaats veroverd. Deze deelt hij nu met snlgof en Bestlander. Vorig seizoen eindigde snlgof nog op de derde plaats.

In de loop van deze week zullen de prijzen worden toegevoegd aan de profielen. De winnaar van het algemeen klassement van de VoVo wordt pas bekend na de interlandperiode van komende maand.
Tags

dazzle klassement vovo eredivisie pool snlgof bestlander gcnj klassementen ouparob raymondinho roma titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer