Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'We waren er ontzettend dichtbij'

21 april 2023 14:13

Justin Bijlow verrichte in Stadio Olimpico een aantal goede reddingen, maar kon er niet voor zorgen dat Feyenoord de halve finale van de Europa League bereikte. Na verlenging verloor Feyenoord met 4-1 van AS Roma. Bij ESPN gaf doelman Bijlow zijn verslag.

"We waren er ontzettend dichtbij. Als je in de 89e minuut een tegentreffer krijgt en moet gaan verlengen, is dat zuur. Het is lastig te zeggen waar het vandaag aan lag. Zij scoren vier doelpunten waarvan er een paar wel onnodig waren. Dan gaat het stadion er achter staan en wordt het lastig."

Gaandeweg de wedstrijd vorderde kwamen er iets meer frustraties in het spel van Feyenoord, zag ook Bijlow: "In de eerste helft was er aan de zijlijn een opstootje met Santi. We hebben ons hoofd denk ik goed koel gehouden. Aan het eind na de 4-1, kwam er wel wat frustratie uit. Het was gewoon zuur dat je net voor het einde de goal tegen krijgt. Op dat moment moet je er meteen weer staan in de verlenging. We zijn enorm teleurgesteld want we hadden natuurlijk in die halve finale willen staan. We zijn als groep mentaal heel sterk en vanaf morgen gaat de focus ook weer op FC Utrecht."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow verlenging zuur espn gaandeweg olimpico opstootje roma santi stadio utrecht verslag vorderde zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki