Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramiz Zerrouki: "Hier doe je het uiteindelijk allemaal voor!"

22 april 2024 19:41
Foto: Pro Shots

Ramiz Zerrouki: "Hier doe je het uiteindelijk allemaal voor!"; image source: Pro Shots

Ook Ramiz Zerrouki ging rondom de huldiging vanmiddag in gesprek met Feyenoord Media: "We hebben die beker binnengehaald, dus dat is een geweldig gevoel natuurlijk. Hele mooie emoties na de wedstrijd, met zijn allen ook gevierd. En wat er hier net is gebeurd is natuurlijk ook prachtig om mee te maken. Je weet vooraf niet zo goed wat je kunt verwachten, dat is altijd toch een beetje afwachten. Maar vanaf het moment dat we het podium op kwamen lopen was het genieten. Prachtig om mee te maken!"

Samen met Feyenoord Media keek Ramiz Zerrouki ook nog even terug op zijn (onverwachte?) basisplaats in de bekerfinale: "Ik was persoonlijk heel blij met mijn basisplaats. Dit soort wedstrijden wil je altijd spelen. De manier waarop was alleen voor Mats niet heel leuk. We zijn een team, we moeten elkaar daarin steunen en opvangen en gelukkig hebben we dat ook gedaan. Het was een fantastische sfeer, wel heel bijzonder om De Kuip nu half-half mee te maken. Heel jammer dat het even stilgelegd moest worden maar nee, dit zijn de wedstrijden waar je het echt voor doet."

Ook blikte de middenvelder nog even terug op de festiviteiten van de avond ervoor: "We hebben het met het team, de staf en iedereen die betrokken is bij ons team gevierd. Ik ben dan gewoon lekker rustig, lekker aan het genieten en alles bewust meemaken. Met name samen met Quinten, Calvin en Lutsharel, lekker genieten van zo'n avond. Mijn familie en wat vrienden waren er ook bij, die vonden het ook geweldig om mee te maken. Uiteindelijk doe je het ook gewoon daarvoor. Genieten!"
Discussieer mee op de forums


Tags

ramiz zerrouki bekerfinale binnengehaald festiviteiten huldiging kuip mats

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Kelvin = Calvin (Stengs) neem ik aan?
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne bronckhorst ceo driessen geertruida gimenez gio hancko kloese liverpool marino middenveldert nadje pusic sahin schreuder slot sterkhouders stuivenberg timber topper trauner twente wegdoen wehave wieffer willykment yoda zerrouki