Transparent
Inloggen
Sluiten

UPDATE: Liverpool meldt zich; Feyenoord wijst eerste aanbieding resoluut af

24 april 2024 12:39
Foto: Pro Shots

UPDATE: Liverpool meldt zich; Feyenoord wijst eerste aanbieding resoluut af; image source: Pro Shots

Liverpool heeft zich inmiddels ook formeel bij Feyenoord gemeld. De Engelse topclub wil de succestrainer Arne Slot overnemen van Feyenoord. Feyenoord lijkt vooral verrast door de haast die de Engelsen blijkbaar willen maken. De Rotterdamse bekerwinnaar wil graag de tijd nemen voor de onderhandelingen die gaan komen.

Volgens technisch directeur Dennis te Kloese staat Feyenoord absoluut niet te springen de succesvolste oefenmeester van deze eeuw te laten vertrekken. Arne Slot lijkt echter wel enthousiast en een stap naar Liverpool zeker te zien zitten.

Het contract van Arne Slot loopt na dit seizoen nog twee jaar door en bevat geen clausules rond een eventueel vertrek. De club beseft zich echter wel dat het heel lastig wordt om Arne Slot deze transfer naar Liverpool te misgunnen, nadat de trainer vorige zomer een lucratieve aanbieding van Tottenham Hotspurs afsloeg om bij Feyenoord te blijven. Volgens Dennis te Kloese is het van groot belang dat er een deal op tafel komt die voor alle partijen goed is, maar vooral voor Feyenoord zelf.

UPDATE: Feyenoord heeft naar verluidt een eerste bod van negen miljoen euro van Liverpool naast zich neergelegd en daarbij aangegeven dat het volgende bod sowieso ruim boven de tien miljoen moet zijn. Feyenoord stelt zich dus hard op bij de onderhandelingen met de Engelse topclub, waarvan Dennis te Kloese eerder al aangaf vooral op zoek te zijn naar een goede deal voor Feyenoord.

Wat denken jullie? Moet Feyenoord meewerken aan een vertrek van de meest succesvolle Feyenoord-trainer van de huidige eeuw? Is het logisch dat de club zich zo hard opstelt terwijl de trainer vorige zomer de club loyaal bleef? En wie zien jullie als droomkandidaat om Arne Slot te vervangen komende zomer?
Tags

liverpool arne slot kloese eeuw afsloeg formeel haast hotspurs misgunnen oefenmeester succestrainer succesvolste tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
is natuurlijk niet nieuws waar je op zit te wachten, maar ik gun het hem zeker wel.
een goede afkoopsom en wie moet hem opvolgen Ron Jans zou denk ik wel een goeie zijn
+1/-0

2 maanden geleden
Wordt een lastig verhaal om Slot te behouden.En dan zien of visie, beleid en structuur er echt is en het niet als een kaartenhuis in elkaar stort als Slot vertrekt.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arneslot arsenal baby bayern bijlow chelsea cuoc cuocduabi dortmund engeland fink free hag headliner kasperk kloese kuip liverpool mischien sahin shower slot thorsten wehave wellenreuther wilders willykment yesilgoz