Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd onder leiding van Serdar Gözübüyük

20 april 2024 20:22
Foto: Pro Shots

Wedstrijd onder leiding van Serdar Gözübüyük; image source: Pro Shots

De bekerfinale zal onder leiding staan van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De scheidsrechter van Turkse komaf is door de KNVB aangewezen de wedstrijd tegen NEC in goede banen te leiden. Het wordt de tweede bekerfinale uit de carrière van de arbiter.

Het wordt de vijfde wedstrijd van Feyenoord dit seizoen die de scheidsrechter leidt. Drie keer won Feyenoord, van Ajax, Excelsior en Vitesse. Tegen PSV werd het een gelijkspel. Voor NEC wordt het pas de tweede keer dat Serdar Gözübüyük fluit. Die eerste wedstrijd was op bezoek bij Sparta en eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De scheidsrechter wordt ondersteund door grensrechters Erwin Zeinstra en Johan Balder. De vierde official is Jeroen Manschot terwijl de VAR van dienst Pol van Boekel is, die op zijn beurt wordt geassisteerd door Patrick Inia.
Tags

serdar bekerfinale balder boekel erwin excelsior geassisteerd inia knvb komaf manschot pol sparta var vitesse zeinstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne bronckhorst ceo driessen geertruida gimenez gio hancko kloese liverpool marino middenveldert nadje pusic sahin schreuder slot sterkhouders stuivenberg timber topper trauner twente wegdoen wehave wieffer willykment yoda zerrouki