Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd onder leiding van Erwin Blank

23 april 2024 14:08
Foto: Pro Shots

Wedstrijd onder leiding van Erwin Blank; image source: Pro Shots

De wedstrijd op de Adelaarshorst staat donderdagavond onder leiding van arbiter Erwin Blank. Het wordt de eerste wedstrijd die de leidsman van Feyenoord mag fluiten. Hij zal daarbij ondersteund worden door Patrick Inia en Murat Küçükerbir als grensrechters, terwijl Stan Teuben de vierde man is. Vanuit Zeist is het Laurens Gerrets die de wedstrijd in de gaten houdt als VAR.

Hoewel het voor Feyenoord pas de eerste keer wordt dat Erwin Blank de wedstrijd leidt, floot hij wel al twee wedstrijden van Go Ahead Eagles dit seizoen. Allebei die wedstrijden werden gewonnen door de Deventenaren. Thuis met 5-1 van het inmiddels gedegradeerde Vitesse en uit met 0-2 bij SC Heerenveen. 

Memorabeler was natuurlijk de historische wedstrijd in de KNVB-Beker eerder dit seizoen die Erwin Blank ook mocht fluiten. Vlak voor de kerstdagen had de arbiter immers de leiding over de legendarische bekerwedstrijd die door de amateurs van Hercules met 3-2 werd gewonnen van Ajax.
Tags

blank erwin eagles gerrets heerenveen hercules inia kerstdagen knvb kucukerbir laurens leidsman memorabeler murat teuben var vitesse zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki