Transparent
Inloggen
Sluiten

Timon Wellenreuther: "Ik wil gewoon wedstrijden spelen"

14 april 2024 22:15
Foto: Pro Shots

Timon Wellenreuther: "Ik wil gewoon wedstrijden spelen" ; image source: Pro Shots

Ook Timon Wellenreuther was het met zijn trainer eens dat het een hele moeilijke wedstrijd was vandaag tegen Fortuna Sittard. In gesprek met ESPN vertelde hij het volgende: "Het veld was erg droog, Fortuna Sittard speelde vooral de lange bal, wat het ons moeilijk maakte om te voetballen. We wisten vooraf dat we hooguit een paar kansen zouden krijgen om te scoren, dus het was fijn dat die er al vroeg inviel, dan speel je een wedstrijd toch anders."

Ook ging de Duitse doelman in op zijn door Arne Slot beloofde basisplaats in de bekerfinale en interesse van onder andere PSV. "Ik ben geen keeper die het leuk vindt om op de bank te zitten. Ik ben nu vooral heel blij weer wedstrijden te mogen spelen en ben ook blij om de bekerfinale te mogen keepen volgende week. Nee, dat voelt niet als een beloning. Ik heb iets gehoord van de interesse van PSV, ja. Maar ik wil gewoon spelen, dus ik wil gewoon echt eerste keeper zijn volgend seizoen."
Discussieer mee op de forums


Tags

timon wellenreuther bekerfinale fortuna arne beloofde droog espn inviel slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.866 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda