Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Het was vermoeiender dan normaal'

12 februari 2023 18:44

Een zwaarbevochten overwinning waarin de vermoeidheid te merken was. Zo bestempelde aanvoerder Orkun Kökcü de zege van Feyenoord op sc Heerenveen. Desondanks is hij trots op het team en baalt hij daarnaast van zijn gele kaart. Een samenvatting van zijn verhaal bij ESPN:

"Het was wel vermoeiender dan normaal, maar het belangrijkste waren de drie punten. Die hebben we gepakt. In het begin waren we niet scherp en hadden we geluk met de buitenspelgoal. Na dat moment is de knop omgegaan en was het aan de bal goed. In de tweede helft geven zij nog meer druk en speelt de vermoeidheid wellicht ook weer een rol. Dat merk je in de slotfase wel. Dat hebben we wel goed gedaan."

Kökcü pakte in de tweede helft een gele kaart, waardoor hij is geschorst voor de topper tegen AZ: "Vorig jaar miste ik Ajax-uit, nu AZ-thuis. Ik probeerde een sliding te maken op de bal en ik was iets te laat. Misschien had hij voordeel kunnen geven. Ik moest eigenlijk de luie voetballer van een paar jaar geleden zijn. Ik probeerde er alles aan te doen, maar baal er wel van dat ik volgende week moet missen."




Tags

kokcu vermoeiender bestempelde buitenspelgoal espn heerenveen knop luie samenvatting sliding topper zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki