Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jorrit Hendrix op huurbasis naar Feyenoord

26 januari 2022 18:21 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jorrit Hendrix op huurbasis naar Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Jorrit Hendrix bevestigd. De middenvelder wordt voor anderhalf jaar gehuurd van Spartak Moskou. De club heeft bovendien ook een optie tot koop weten te bedingen op de enkelvoudig international van het Nederlands elftal. Hendrix speelde in Nederland voor PSV, waar hij vorig jaar na 173 competitiewedstrijden vertrok naar Spartak Moskou.

Frank Arnesen is blij met de komst van Hendrix. "Na het vertrek van meerdere spelers sinds de zomer en de recente komst van enkele jonge, talentvolle aanwinsten wilden we graag nog een speler aan de selectie toevoegen van wie we weten dat hij direct inzetbaar is en die al heeft aangetoond het niveau aan te kunnen. Met de komst van Jorrit slaan we twee vliegen in een klap", aldus Arnesen.

De technisch directeur gaat verder: "Hij is niet alleen als defensieve middenvelder inzetbaar, maar ook op meerdere posities in de achterhoede. Stuk voor stuk posities die nog niet voldoende bezet waren. Daarnaast neemt hij door de ruim 200 Eredivisie- en Europese duels die hij achter zijn naam heeft staan ook de gewenste ervaring met zich mee."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix arnesen spartak achterhoede bedingen enkelvoudig eredivisie nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki