Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: ‘Ik denk dat we alleen nog maar beter worden’

25 juli 2021 17:27
Foto: Pro Shots

 Alireza Jahanbakhsh: ‘Ik denk dat we alleen nog maar beter worden’; image source: Pro Shots

In een zonnige Kuip maakte Alireza Jahanbakhsh zondagmiddag zijn debuut voor Feyenoord in de oefenwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki. De van Brighton overgekomen aanvaller mocht in de tweede helft invallen en moest met een jong Feyenoord een tegentreffer incasseren in het met 1-2 verloren duel. Toch is de nieuwkomer tegenover ESPN positief over zijn nieuwe team, de support en de toekomst:

“Het voelde geweldig om voor deze fans te spelen. Het is de eerste keer dat ik in dit stadion voor deze supporters speel en dat is echt fantastisch. Ik kijk ernaar uit om de jongens beter te leren kennen. We hebben een goed team en ik denk dat als we gewend zijn aan elkaar we alleen nog maar beter worden.”

Vooruitkijkend naar de belangrijke wedstrijd van aanstaande donderdag tegen FC Drita, liet Jahanbakhsh blijken graag te willen spelen: “Ik heb heel hard getraind de afgelopen tijd. Ik hoop dat ik fit genoeg ben om te spelen en dat ik wat minuten mag maken tegen FC Drita. Hopelijk pakken we die drie punten donderdag en gaan we door naar de volgende ronde van de Conference League.”




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza drita brighton conference espn jong kuip nieuwkomer paok saloniki vooruitkijkend zonnige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki