Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Er zat gewoon geen energie in de ploeg'

21 februari 2021 14:39

In een wedstrijd die gekenmerkt werd door fouten kwam Feyenoord zondag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen FC Twente. Middenvelder en maker van de 2-1 Jens Toornstra blikt tegenover ESPN terug op een krankzinnige wedstrijd.

“Van onze kant was vooral de eerste helft heel matig en word je overrompeld. Als je dan ook nog reactievoetbal speelt in plaats van te anticiperen, word je weggespeeld. Ik weet niet waar het aan lag. Er was gewoon geen energie, wat je wel probeert op te trommelen, maar het was gewoon heel lastig vandaag. In de tweede helft maken we ook nog fouten en dat mag gewoon niet op dit niveau. Nick (Marsman, red.) houdt ons in de wedstrijd, anders hadden we hem ook nog kunnen verliezen.”

Toornstra bracht zijn ploeg halverwege de eerste helft terug in de wedstrijd met een fantastisch doelpunt: “De bal viel voor mijn voeten en hij ging er lekker in. Maatje 46, hè. Daarna gingen we voor mijn gevoel iets rustiger voetballen en kwamen we iets meer onder de druk vandaan. Maar het was al met al veel te weinig wat we vandaag brachten.”

Ook ging de middenvelder nog kort in over het loonoffer dat afgelopen week werd opgedragen aan de spelersgroep: “Ik heb me voorgenomen om alleen over de wedstrijd te praten. We hebben de mededeling gekregen en aangehoord. We hebben nog geen kans gehad om het te accepteren of te weigeren. Het was enkel een mededeling. Verder ga ik er niets meer over zeggen.”




Tags

toornstra anticiperen espn gekenmerkt krankzinnige loonoffer maatje marsman overrompeld reactievoetbal trommelen twente voorgenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki