Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'De jongens hebben het zelf omgezet in de rust'

14 februari 2021 16:41

Na een pauze van twee weken kon Feyenoord vandaag eindelijk weer aan de bak. Het zou een wedstrijd met twee gezichten worden, want voor rust was Feyenoord slap en futloos. In de tweede helft ging de intensiteit omhoog en werd Willem II in een kwartier overrompeld. Na de 5-0 overwinning was Dick Advocaat uiteindelijk tevreden over zijn ploeg.

Tegenover ESPN gaf de Hagenees zijn oordeel over de wedstrijd: “De vreugde straalde in de tweede helft van het elftal af, dat heb ik in tijden niet gezien. Dat geeft een goed gevoel. We hebben als team goed gespeeld en ook bij de 5-0 bleven we op zoek naar doelpunten. Ik vond het leuk om naar te kijken.”

“De eerste helft heb ik niet genoten en dat gaven de spelers zelf ook aan in de rust. Er hing een positieve sfeer in de kleedkamer. We moesten meer gaan brengen want anders zouden we het onszelf moeilijk gaan maken. Dat hebben we in de tweede helft goed gedaan. Ik ben ook blij dat Orkun Kökcü weer hele wedstrijden kan spelen. De beker is de eerstvolgende wedstrijd en dat gaan we hopelijk beter doen dan de laatste keer in Heerenveen.”

Over Bryan Linssen, die opnieuw gelegenheidsspits was, was Advocaat tevreden: “Linssen doet het prima in de spits. Hij scoort doelpunten en heeft veel dreiging. Dat zijn spitsen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat linssen bryan dreiging espn futloos gezichten heerenveen intensiteit kokcu overrompeld pauze slap straalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki