Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe winst tegen koploper van Rusland betekent grote stap richting overwinteren

24 november 2020 14:06

Voor Feyenoord wacht deze week een lange reis, aangezien de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou op het programma staat. Een zege in Rusland zou wel een grote stap betekenen richting overwinteren in de Europa League.

CSKA Moskou is in de eigen competitie nog altijd koploper. Na de wedstrijd in Rotterdam wisten ze te winnen van Rostov, terwijl afgelopen weekend in eigen huis gelijk werd gespeeld tegen PFK Sotsji.

Gekeken naar eerdere resultaten heeft Feyenoord een zeer wisselende balans in Rusland. Tot nu toe werd er drie keer gespeeld en de club kan daar een overwinning, een gelijkspel en een nederlaag tegenover zetten. Spartak Moskou was in het seizoen 1992/1993 te sterk, terwijl Feyenoord in het seizoen 1996/1997 wist te winnen van CSKA Moskou. In het seizoen 2001/2002 werd gelijk gespeeld op bezoek bij Spartak Moskou.




Tags

rusland cska spartak pfk rostov sotsji

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki