Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'We hebben nu een leuke serie neergezet, maar we realiseren ons hoe belangrijk dit duel is'

21 januari 2020 07:53

Eric Botteghin geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat Feyenoord dinsdagavond heel anders voor de dag zal komen dan in oktober toen de ploeg met 4-2 onderuit ging in Sittard. "Misschien wel de slechtste wedstrijd van Feyenoord in de periode dat ik hier onder contract sta", aldus Botteghin. "Er was toen niet veel vertrouwen, we spelen nu ook veel compacter."

Botteghin gaat verder: "We hebben nu een leuke serie neergezet, maar we realiseren ons hoe belangrijk dit duel is. We moeten naar de kwartfinale. De beker is iets heel moois. En dit seizoen zit er meteen een ticket voor de groepsfase van de Europa League aan vast."

De verdediger won inmiddels al drie keer de beker in Nederland. "We speelden veel thuiswedstrijden in die jaren, maar wel tegen zo'n beetje alle sterke tegenstanders", zo geeft hij aan. "Nu spelen we uit, dan zijn we over het algemeen iets minder sterk dan in de eigen Kuip. Maar hoe dan ook, we moeten Fortuna Sittard uitschakelen."




Tags

botteghin compacter fortuna kuip nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki