Transparent
Inloggen
Sluiten

Tapia weer aangesloten bij A-selectie Feyenoord

29 juli 2019 15:04 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Tapia weer aangesloten bij A-selectie Feyenoord; image source: Pro Shots

Renato Tapia is maandagochtend weer aangesloten bij de selectie van Jaap Stam. Dat meldt Feyenoord via de officiële website. Vanwege zijn deelname aan de Copa Ámerica, waarbij hij met Peru in de finale kwam, had hij langer vakantie. Afgelopen weken was er veel discussie over de toekomst van Tapia. Feyenoord meldt nu dat club en speler vorige week een goed gesprek hebben gehad en de uitkomst is dat alle opties voor de toekomst nog open zijn.

De middenvelder maakt nu gewoon deel uit van de A-selectie. "Renato is volwaardig lid van onze selectie en wij kunnen elke speler gebruiken", aldus Jaap Stam.

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

tapia renato stam america copa peru volwaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ik maak de selectie natuurlijk niet dagelijks mee, maar Tapia is volgens mij geen vervelende jongen. Heeft nog een contract en laten we eerlijk wezen een volwaardig international van Peru (2e in de copa) is bij dit Feyenoord toch van harte welkom. Misschien als centrale verdediger (ik weet dat die tot nu toe teveel risico nam, ,maar misschien kan Jaap dat eruit krijgen).
+3/-0

 
5 maanden geleden
Centraal achterin is hij zonder meer een versterking tov wat er nu staat.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik heb Chili - Peru gezien. Peru had slechts 30% balbezit en speelde puur op de counter. Zo speelt Feyenoord niet dus ik begrijp wel dat ze deze speler wilde verkopen. Ook gezien zijn 1 jarig contract.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Klopt maar in de rol van verdedigende middenvelder speelde hij daar niet onverdienstelijk op een aanzienlijk hoger niveau dan de Nederlandse competitie.
Als je zo’n speler in je selectie hebt kan je hem denk ik best gebruiken, school hem maar om naar CV is altijd beter dan wat er nu staat.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Eens maar als cdm en fer als cv is ook prima. Kijk wat beter werkt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Hij was tijdens de bekerfinale schuldig aan alle drie de tegengoals, maar ach ja laten we hem lekker centraal zetten....
+1/-1

 
5 maanden geleden
Klopt is geen vervelende jonge gaf gio al aan geeft ook altyijd alles op de training. Kom er samen uit we kunnen iedere speler met kwaliteit goed gebruiken.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Waar wil je hem laten spelen dan? Verdedigen kan hij niet en op het middenveld hebben we al genoeg spelers.
Gewoon op de tribune zetten.
+1/-1

5 maanden geleden
Volgens mij wilde Troost hem eerst weg hebben en Stam noemde hem niet eens meer. Maar nu de resultaten in de oefenreeks mager zijn en vooral het spel niet overtuigd komt Tapia weer in beeld om de eenvoudige reden dat we geen andere keuze hebben.
De competitie begint, we moeten ons kwalificeren en kennelijk laten makelaars verstek gaan en staan transfervrije spelers niet te trappelen om naar ons over te komen. Dus is het gewoon boerenslimheid om Tapia weer in de selectie op te nemen. Daarbij komt dat onze verdediging zéér magertjes is. Een verdedigend ingestelde middenvelder kun je omturnen naar de defensie.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Eens.
Transfervrije spelers staan heus wel te trappelen probleem is dat er geen salaris ruimte is. Je had al veel eerder rob janssen aan he werk moeten zetten om sinisterra (speelde prima in jong colombia dacht ik), van der heijden, botteghin en van beek te verkopen.
Of larsson, ayoub, toornstra kon je ook proberen te verkopen.
Verhuur verkoop: verdonk, nieuwkoop, hansson
Verhuur: wehrmann, vente, summerville, bannis, bouchataoui, hall, geertruida.
Om ruimte te creeren om je team weer vorm te geven voor de speelstijl van stam.
Kelly niet halen had ook gescheeld.

Nu ziet men wel in dat deze selectie niet goed genoeg is. Dat is wel een pre ten opzochte van vorig seizoen. Maar ziet men het nog altijd te laaat! Erg jammer...
+1/-0

5 maanden geleden
Blijkbaar zijn veel mensen niet bekend met het seizoen17/18
Waar tapia veel speelde dankzij de blessuregolf toen.
Vaak ook cv en het kostte ons zeer veel punten vanwege de slaapmomentjes.
Ook bij peru heeft hij dat maar die knippen we eruit en vergeten het .
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dus aam stam de schone taak die slaap momentjes er uit te krijgen. Tapia heeft in iedergeval het goeie niveau aan voetbal kwaliteiten dat is toch echt de basis.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer hanegem jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yep yoda zinloos