Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in gesprek met Leroy Fer over contract'

24 juli 2019 22:44 - Veronica
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in gesprek met Leroy Fer over contract"; image source: Pro Shots

Feyenoord is in gesprek met Leroy Fer over een contract. Dat bevestigde Jaap Stam voorafgaand aan het duel tegen Angers SCO in gesprek met Veronica. "Hij doet het hartstikke goed", aldus Stam. "We hebben de afspraak met hem gemaakt dat hij mee kan trainen en we kijken hoe hij er voor staan. Dan maken we de beslissing."

Stam ging verder: "Hij heeft het goed gedaan. Daarom begint hij ook vandaag. Na vandaag gaan we kijken of we eruit kunnen komen en wat we kunnen doen naar hem toe."

Fer gaf na de wedstrijd zelf aan te hopen dat hij een contract zal krijgen. "Het is aan boven. Ik ben hier gekomen om te trainen en om mijn best te doen, om fit te worden", zo gaf hij aan. "Feyenoord is de club waar ik begonnen ben en die in mijn hart zit. Het is mooi dat ik hier mee kan trainen. Hopelijk krijg ik een contract."

De middenvelder heeft wel nog andere opties. "Maar ik ben hier om fit te worden, dat is mijn main focus. Dat weten andere clubs ook", zei hij daarover. "Maar Feyenoord zit in mijn hart. Geld is voor mij niet belangrijk. Het is belangrijk om fit te worden en daarna zie ik wel verder."


Discussieer mee op de forums


Tags

fer leroy stam angers main sco veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Nou leg maar vast voor een jaar of 4, is nog steeds een goede speler voor Feyenoord.
+1/-0

5 maanden geleden
Teken maar voor een minimum salaris.
+1/-0

5 maanden geleden
Sheffield klopt al aan de deur ...
+1/-0

5 maanden geleden
Fer is een speler die de bal kan vast houden en hij is een potentiële aanwinst, maar ik vind hem wel traag. Hij moet nog werken aan zijn fitheid. Hij is te dik.
+1/-1

5 maanden geleden
Fer 's passing was top (100%). Ook zijn interventies waren prima. Daarnaast had hij een klik met Kökcü.
+1/-1

5 maanden geleden
Doen. Deze speler heb je keihard nodig komend seizoen. Ja, hij is blessuregevoelig. Maar je middenveld is gelukkig breed genoeg om dat op te vangen.

En hij bewees gisteren van meerwaarde te zijn.
+2/-0

5 maanden geleden
De 1-1 was een fout van Fer. In blessuretijd voetbalde hij niet meer mee, waardoor andere spelers in de problemen kwamen. Er waren ook goede momenten. Maar heb meer vertrouwen in Kelly en Burger.
+1/-1

5 maanden geleden
speelde gisteren aardig maar wat is Dylan Vente afwezig zeg kan hij niet meer geven als dit.Dan behoord hij helaas voor mij (en hopelijk ook voor jaap Stam) tot de afvallers , verhuren aan een Eredivisie. Laat hem daar maar ballen. Een meevaller vond ik echt toch Larson. Vol initiatieven en gericht naar voren . Kelly valt gewoon (nu) nog door de mand hopelijk heeft Jaap Stam klote en zet hij hem buiten het veld. je vraagt je dan wel af waarom ze niet iemand anders konden vinden met de zelfde passie. kortom veel werk voor Jaap Stam. Nu ik toch bezig ben hopelijk gaan ze de complete structuur op de schop nemen . Want als je als club zoweinig te besteden heb mag je niet zoveel miskleunen maken als feyenoord. De helft van wat gisteren op het veld stond heeft het niet niveau van pakweg Utrecht en Az...
+1/-1

 
5 maanden geleden
we zullen zien. De linkerkant: haps, kocu en larsson fungeerde top voor rust
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Eens hahahondelul.

Larsson speelde een aardige pot maar gaat geheid in topwedstrijden weer niet thuis geven mist teveel voor een top buiten speler. Mss is larsson wat als valse spits nu jorgensen geblesseerd is en vente niet goed genoeg blijkt. Ik vind kelly ook te kort (vergeef me die flauwe grap) komen.
Maar het team mist nog veel te veel. Je kan echt niet mee door blijven modderen met vente en dat centrum in de verdedeging opstellen.
Maar dat gaat men wel doen het beleid is nu geef niks uit aan transfes (dat vind ik prima). Maar deel 2 is de reserves zijn eigen jeugd, geef eigen jeugd een kansen. Daar ben ik het niet mee eens. Wel om jeugd een kans te geven maar dat te doen in een jong feyenoord in de voebal pyramide en door verhuur en daarna zijn ze klaar voor feyenoord 1. Het niveau verschil tussen basis feyenoord 1 en wat direct van varkenoord komt op wat top talenten na komt gewoon nog veel te kort.

Vul de reserve plekken op met transfervrije spelers die bewezen minimaal eredivisie sub top nveau aan te kunnen. Doe je dat niet gaat met jeugd als reserves je punten kosten. En geheid weer utschakeling in europa. Ook zal jeugd niet veel aan spelen toe komen wat hun ontwikkeling vertraagt.

Je kan alles nog repareren elia wou nog naar feyenoord, honda is nog transfervrij (ook perfect als berghuis mss word vekocht). Leer van je kampioens en beker succes. Toen kwamen oude toppers als kuijt en van persie terug. Je team heeft deze kwaliteits impulsen nodig. Geef elia en honda dus een contract net als nu fer.

Dan moet je enkel nog hengelen naar een goeie rechts back mss huur janmaat, karsdorp, fosu-mensah. Of transfervrije van der wiel. Of een fysieke speler met alle kenmerken voor een goeie back tot back ombouwen zoals bijvoorbeeld de teansfervrije wildschut.

En kom er uit met tapia verleng desnoods 1 jaar met een eenmalige optie tot verlenging bij feyenoord. En paai hem wat door stam hem de eerste seizoenshelft in te zetten.

Janssen was een prima alternatief als spits geweest maar zijn we ook te laat mee. Heeft een transfer gemaakt. Assaidi en emnes zou ik als back ups transfervrij halen kunnen ook op de vleugel.

Verhuur je jeugd op azarkan, kokcu, malacia en burger na.

Verkoop: van beek, botteghin, van der heijden, sinisterra.
Verhuur of verkoop minimaal 1 van deze ayoub, larsson, kelly, tapia.
Of verkoop berghuis

Met minimaal transfervrije honda, assaidi
huur of transfer vrij overnemen elia, janmaat/karsdorp, fosu-mensah

Dan kan het nog wat worden anders helaas niet.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Verdediging, vooral het centrum, moet verbeterd worden wat er nu staat kan echt niet.
Als Berghuis blijft, hoop ik, dan rest alleen nog een spits als vervanger voor Jorgensen.
Fer is al binnen dus dat is prima.
Derde plaats is het hoogst haalbaar, wellicht tweede als PSV tegen gaat vallen, 020 is vooralsnog onbereikbaar.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Man rot toch op met je lappen onzin joh .
Je bent gewoon een nerd die de kuip nog nooit echt hebt gezien
+1/-1

 
5 maanden geleden
Je wil niet weten hoe jij jezelf hier dan profileert met je diepzinnige, intelectuele en gevatte teksten en argumenten xD

Maar om toch te proberen een inhoudelijk gesprek met je te voeren (ok weet dat dit teveel gevraagd voor je is maar kom probeer je te ontwikkelen)

Vind je dat de huidige selectie van feyenoord goed genoeg is voor volgend seizoen?
+1/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city deur dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage rechtvaardigen rente socrates sparta superkuip verbouwing