Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: "Blij met wat ik vandaag gezien heb"

26 april 2024 02:35
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Blij met wat ik vandaag gezien heb" ; image source: Pro Shots

Ook Arne Slot verscheen na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor de camera's van ESPN: "Ja, het is maar net hoe je het wil bekijken. Wat we vandaag hebben laten zien laten we het hele jaar al zien. Ik ben wel blij met wat ik vandaag gezien heb. Het seizoen lijkt, als je kijkt naar de ranglijst, over. En dan was het de vraag wat je vandaag, na de gewonnen bekerfinale, zou laten zien. We hebben de eerste helft wat momenten weggegeven dat Go Ahead Eagles dreigend werd maar in de tweede helft hebben we heel dominant gespeeld. Wel hadden we wel heel erg veel kansen nodig om te scoren. Dat heeft ons vandaag niet opgebroken maar er waren wedstrijden dit seizoen waar dit wel zo was. Daarom staan we ook, wederom, terecht negen punten achter op PSV."

Over Ueda: "Ja, ik vond dat hij vandaag zijn rol goed invulde. Hij hield niet altijd de bal bij zich maar we hadden hem met de opdracht het veld ingestuurd om als aanspeelpunt te fungeren. Op trainingen is het vaak echt ongelofelijk hoe hij kan afwerken. Vandaag waren zijn schoten minder krachtig als we van hem gewend zijn. Maar ik ben wel heel blij dat hij vandaag het net wist te vinden, ja."

Over de teamprestatie van vandaag in een gewonnen wedstrijd na de bekerfinale en bijbehorende festiviteiten: "Heel het elftal heeft het uitstekend gedaan. De jongens die er vandaag uitgingen verdienden het ook niet om eruit te gaan. Of dat nu Bart Nieuwkoop is of Timon Wellenreuther. Maar het is niet zo dat Justin Bijlow of Trauner qua niveau daar heel veel onder zitten. Dat zijn ook gewoon basisspelers en dat hebben ze vandaag ook weer aangetoond. Want niet alleen Trauner, ook naast Trauner stond een speler die een ijzersterke indruk achterliet vandaag!"

Of Liverpool al rond is? "Ik zou het een geweldige kans vinden om bij Liverpool aan de slag te gaan. Maar de clubs zijn in onderhandeling en daarvan ben ik in afwachting. Dat was ik voor de wedstrijd en nu twee uur later nog steeds. Als de clubs overeenstemming bereiken zullen we onze vervolggesprekken gaan volgen. Voor nu wachten we respectvol af tot de clubs een akkoord vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt, ik vermoed dat ze het mij ook wel een beetje gunnen hier. Desalniettemin moet de deal ook gewoon goed zijn voor Feyenoord natuurlijk."
Discussieer mee op de forums


Tags

arne slot trauner bekerfinale eagles liverpool aanspeelpunt bijlow dominant espn festiviteiten gunnen ijzersterke ingestuurd invulde nieuwkoop opgebroken respectvol teamprestatie timon ueda uitgingen vervolggesprekken wellenreuther

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda