Transparent
Inloggen
Sluiten

Streep door Ron Jans: "Ze hoeven niet te bellen"

1 mei 2024 16:32 - VI
Foto: Pro Shots

Streep door Ron Jans: "Ze hoeven niet te bellen"; image source: Pro Shots

Nog altijd is het onduidelijk wie voor Feyenoord de absolute droomkandidaat is om de naar Liverpool vertrekkende Arne Slot op te volgen. Michel Oosting heeft inmiddels verlengd bij FC Twente terwijl Ron Jans vandaag heeft aangegeven niet open te staan voor een vertrek bij FC Utrecht. "Een keer eerder ben ik gepolst, door Ajax of Feyenoord, in 2008 of 2009. Ik zat toen nog bij FC Groningen in ieder geval. Daarna heb ik er nooit meer iets van gehoord. Maar ik kijk tevreden terug op mijn carrière, heb niet het gevoel dat er iets mist."

Ook de naam van Ron Jans kwam de laatste tijd geregeld weer voorbij als naam die interessant was voor Feyenoord als eventuele opvolger van Arne Slot. "Een blijk van waardering", aldus de vijfenzestigjarige trainer. "Ik zit nu alleen bij FC Utrecht en ik ga hier niet weg. Mijn contract loopt nog anderhalf jaar door, dat dien ik sowieso gewoon uit. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin, dus mij hoeven ze niet te bellen."

Meer op VI
Tags

jans ron arne slot utrecht blijk dien gepolst groningen liverpool michel oosting twente vertrekkende vijfenzestigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden (gewijzigd)
Geen probleem. Een prima trainer maar niet echt een coach met statuur. Won wel ooit op spectaculaire wijze de beker met PEC Zwolle ten koste van Ajax. Maar over één nacht ijs moet je niet gaan. En zeker niet nu hij er zelf ook niet warm voor loopt.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot carranza dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda