Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: "Zolang het niet rond is hopen we dat de trainer blijft"

26 april 2024 02:42
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner: "Zolang het niet rond is hopen we dat de trainer blijft"; image source: Pro Shots

Naast Peter Bosz en Justin Bijlow verscheen ook Gernot Trauner voor de camera's van ESPN: "Het was fijn weer terug in het team te zijn vanaf het begin. Fijn om ook voor het EK begint nog wat wedstrijden mee te maken. Het was goed dat we gewonnen hebben. Het was een best lastige en intense wedstrijd maar we scoorden op het juiste moment en zijn dus blij met het resultaat. Natuurlijk waardeer ik dat ik vandaag in de basis mocht beginnen maar volgens mij dwing ik dat zelf ook af op de trainingen. Het was goed om weer minuten te maken, ik ben altijd blij om het team te kunnen helpen en ik ben ook blij met het resultaat vandaag. Door vandaag weer zeventig minuten te maken krijg ik weer wedstrijdritme en groei ik terug naar mijn oude vorm."

Over de interesse van Liverpool in trainer Arne Slot: "Natuurlijk hopen wij allemaal dat onze trainer hier blijft. Maar als het gebeurt, ben ik vooral heel blij voor hem. We waarderen wat hij voor ons gedaan heeft en hoe hij het team gevormd heeft. Het is nog niet zeker, we hopen echt dat hij blijft. Maar ik denk dat niemand het hem kwalijk kan nemen als hij ja zegt tegen Liverpool. Het blijft ten slotte toch Liverpool."
Discussieer mee op de forums


Tags

gernot liverpool trauner arne bijlow bosz dwing espn intense slot slotte wedstrijdritme zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico brighton context dordrecht exitclausule geertruida girona hancko hendriks ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid marktwaarde milan minteh montevideo nederland newcastle priske psg rodriguez slot trauner wieffer willykment yoda