Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Waterreus: "van Bommel ultieme vervanger Slot"

29 april 2024 11:48 - De Limburger
Foto: Pro Shots

Ronald Waterreus: "van Bommel ultieme vervanger Slot"; image source: Pro Shots

Voormalig international en doelman Ronald Waterreus heeft vandaag in zijn nieuwe column voor De Limburger Mark van Bommel voorgesteld als opvolger van Arne Slot als trainer bij Feyenoord. Waterreus was recent in zijn column nog kritisch op Slot, die hij een excuustruus noemde wegens zijn voortdurende zoektocht naar externe oorzaken voor collectief falen.

Vervolgens gaat de Limburger in zijn column in op enkele namen die worden gelinkt aan de vacante positie bij Feyenoord. "Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Henk Fraser, Danny Buijs. Maar vooralsnog mis ik één naam. De naam van degene die in mijn ogen de ultieme vervanger van Arne Slot bij Feyenoord zou zijn. Mark van Bomel. Ik zie u zich al in uw koffie verslikken. 'Van Bommel, hij staat toch niet per se het Slot-voetbal voor? Wat kan een PSV-icoon nu bereiken als trainer van Feyenoord?' Heel veel, denk ik."

Ronald Waterreus is van mening dat men niet meer om Mark van Bommel heen kan met zijn ervaring als speler van zowel FC Barcelona als Bayern München. "Bovendien heeft hij als trainer nu dermate veel vlieguren gemaakt bij FC Antwerp. Hij zal niet meer de fouten maken die hij in zijn periode bij PSV wel maakte. Qua mentaliteit past Van Bommel ook gewoon naadloos bij Feyenoord."

De voormalige keeper die regelmatig columns schrijft voor onder andere dus De Limburger vervolgt: "Als ik Feyenoord-directeur Dennis te Kloese was, dan zou ik het wel aandurven met Mark van Bommel. En dan zou ik direct ook eens bij Bert van Marwijk langsgaan. Die zou, dankzij zijn succesvolle Feyenoord-verleden perfect tegenwicht kunnen bieden aan criticasters die in Van Bommel teveel PSV-DNA zien. Die combinatie zie ik echt wel zitten", aldus de oud-keeper van PSV.

Meer op De Limburger




Tags

bommel slot waterreus column limburger arne aandurven antwerp barcelona bayern bomel bronckhorst danny dna excuustruus fraser jansen kloese langsgaan marwijk naadloos pascal tegenwicht vacante verslikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.662 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente willykment