Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: "Nog niet gebeld"

1 mei 2024 23:20
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "Nog niet gebeld"; image source: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is tot op heden nog niet benaderd door Feyenoord om Arne Slot op te volgen als hoofdtrainer. Dat vertelde hij vanavond tijdens de televisie-uitzending van RTL7 rondom de halve finale van de Champions League tussen Borussia Dortmund en Paris Saint Germain. "Ik heb natuurlijk een geweldige tijd gehad bij Feyenoord. Vier jaar als assistent en vervolgens als hoofdcoach. Ik heb mooie momenten gehad en die koester ik ook. Dat zijn natuurlijk wel dingen waar je over na gaat denken als ze met de vraag zouden komen. Feyenoord is natuurlijk wel de club van mijn hart!"

Feyenoord is op zoek naar een hoofdtrainer nu Liverpool Arne Slot na dit seizoen overneemt van de Rotterdamse club. Marino Pusic en Giovanni van Bronckhorst staan bij de meeste fans bovenaan het lijstje om de succestrainer die zowel de landstitel als de beker met Feyenoord pakte op te volgen.




Tags

bronckhorst arne slot dortmund landstitel liverpool marino overneemt pusic succestrainer uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane agency arneslot binh bong cai cuoc dang fcb hap hay hoi kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk mot nap nha nhung plasterk rut sahin seo superwebdevelopment tai tin uoc viet willykment