Transparent
Inloggen
Sluiten

OFFICIEEL: Robin van Persie naar sc Heerenveen

29 april 2024 11:30 - AD
Foto: Pro Shots

OFFICIEEL: Robin van Persie naar sc Heerenveen; image source: Pro Shots

Het is officieel, sc Heerenveen en Robin van Persie zijn eruit. Het AD meldt dat Oranjes topscorer allertijden voor twee jaar gaat tekenen in Friesland. Van Persie volgt zijn voormalig ploeggenoot bij Feyenoord Kees van Wonderen op bij de Friezen.

Daarmee legt Robin van Persie een aanbod van Feyenoord om zijn contract te verlengen naast zich neer. De clublegende wil ervaring opdoen als hoofdtrainer en kiest nu dus voor sc Heerenveen. Hij was niet in beeld als opvolger van Arne Slot. In 2019 besloot Van Persie zijn actieve carrière te beëindigen. In 2020 ging hij vervolgens aan de slag in de jeugd bij Feyenoord. Hij was tevens bij het eerste elftal betrokken als spitsentrainer.

Meer op AD




Tags

persie heerenveen arne clublegende friesland oranjes slot spitsentrainer topscorer wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.660 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda