Transparent
Inloggen
Sluiten

Kampioenswedstrijd Feyenoord onder 19 wordt uitgespeeld zonder publiek

29 mei 2019 19:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Kampioenswedstrijd Feyenoord onder 19 wordt uitgespeeld zonder publiek; image source: Pro Shots

De aanklager amateurvoetbal van de KNVB heeft besloten dat de kampioenswedstrijd van Feyenoord onder 19 tegen Ajax moet worden uitgespeeld zonder publiek. Dat meldt onder meer De Telegraaf. Afgelopen weekend werd het duel gestaakt nadat hooligans het vak met familieleden en vrienden van de spelers van Feyenoord aanvielen.

Het duel zal zaterdagmiddag worden hervat om 14:30 uur. De ploeg van Dirk Kuyt heeft aan een gelijkspel voldoende om het kampioenschap binnen te slepen. Bij een nederlaag wordt Ajax kampioen.

Meer op De Telegraaf


Tags

kampioenswedstrijd uitgespeeld ajax aanklager aanvielen amateurvoetbal dirk familieleden gestaakt hooligans kampioen knvb kuyt vak voldoende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
De gecumuleerde straf ivm 2002 en 2004 komt nog neem ik aan....? Heel jammer dat ze niet zeggen we houden het op 0-0 dan zou er echt iets veranderen. En waarom horen we niks over die gasten die duidelijk in beeld waren?
 
4 maanden geleden
Daar worden wel weer smoesjes voor verzonnen zodat die gasten weer vrijuit gaan.
4 maanden geleden
Mijn club heeft alleen geen ballen meer. Tienduizenden euro's boete voor een paar fakkels en dan dit? Nadat er kinderen zijn aangevallen?
4 maanden geleden
Bij winst van Feyenoord wordt de wedstrijd over 2 wedstrijden gespeeld!
 
4 maanden geleden
En als we dan alsnog winnen een 3de wedstrijd waar alle 020 doelpunten dubbel tellen die van Feijenoord maar voor de helft?

Laatste nieuws