Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Voor een derde plaats doe je het niet aan het begin van het seizoen'

24 april 2019 23:19

Jens Toornstra was in gesprek met Fox Sports blij met zijn doelpunten. "Bij de 0-3 kreeg ik een goede bal van Tonny. Ik zag de keeper al naar links lopen, dus ik hoefde hem alleen maar naar rechts te koppen", aldus Toornstra. "Die vrije trap zat er goed in. Dat was fijn. Het werd wel weer eens tijd dat ik een vrije trap er in schoot. Dat was al even geleden."

Feyenoord is nu verzekerd van de derde plaats. Helemaal tevreden is Toornstra daar niet mee. "Dit was het minste wat we hadden kunnen doen. Vijf wedstrijden geleden stonden we nog een paar punten achter op AZ, dus we hebben ons wel goed herpakt", zo gaf hij aan. "Maar voor een derde plaats doe je het niet aan het begin van het seizoen. Voor nu is het goed. We hebben Europees voetbal."

Toornstra is niet tevreden over zijn eigen seizoen. "Ik heb een aantal keer wissel gezeten. Dat kwam ook omdat je niet goed genoeg speelt", zei hij daarover. "Als team zijnde is het ook heel teleurstellend geweest eigenlijk. Het team liep niet heel soepel dit jaar en dan is het lastiger om je individueel te kunnen onderscheiden. Het is niet helemaal gelopen zoals ik had gehoopt."


Tags

toornstra jens trap fox herpakt hoefde keeper koppen soepel tonny wissel zijnde

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws