Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ridgeciano Haps is één van de betere linksbacks in Nederland'

14 januari 2019 08:02 - De Telegraaf

Ondanks dat hij ervan uit gaat dat er geen nieuwe speler gehaald zal worden, kan Giovanni van Bronckhorst wel weer beschikken over een versterking. Ridgeciano Haps is hersteld van een maandenlange blessure en maakte zaterdag tegen Karlsruher SC zijn rentree. "Hij oogt heel fit en fris. Dat hij er weer bij is, is zeker een versterking. We hebben Ridgeciano niet voor niets gehaald", aldus Van Bronckhorst in gesprek met De Telegraaf. "Hij heeft kwaliteiten die het team kan gebruiken en is één van de betere linksbacks in Nederland. Ik ben blij voor hem dat hij deze periode kan afsluiten."

Haps zelf was ook blij dat hij weer had kunnen spelen. "Na zeven maanden moet je weer in je ritme komen. Het was heel zwaar. Ik ben blij dat ik dit heb overwonnen en hier mijn minuten heb kunnen maken", zo gaf hij aan. "Ik trainde al twee maanden mee met de groep, maar mocht nog geen wedstrijden spelen. Ik ben blij dat ik die volgende stap nu ook heb gezet."




Tags

bronckhorst haps ridgeciano nederland karlsruher oogt overwonnen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
...als hij niet geblesseerd is...
+2/-0

5 jaar geleden
Haps , st.Juste .. Allebei door GvB gehaald , en allebei te licht voor Feyenoord. Maar uiteraard hemelt hij ze op. Komt lekker positief over , terwijl daar eigenlijk 0,0 reden toe is.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki