Transparent
Inloggen
Sluiten

Stanley Brard terug bij Feyenoord als hoofd jeugdopleiding

27 december 2018 19:16 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft als opvolger van Richard Grootscholten een oude bekende aangesteld als hoofd jeugdopleiding. Stanley Brard keert na vijf jaar weer terug bij de club, zo heeft Feyenoord zelf bekend gemaakt. Brard was eerder al acht jaar hoofd jeugdopleiding in Rotterdam en onder zijn leiding werd de Feyenoord Academy vier jaar op rij verkozen tot beste jeugdopleiding van Nederland.

In 2013 vertrok hij bij Feyenoord voor een avontuur in Azerbeidzjan en ging als hoofd jeugdopleiding van Qabala Football Club aan de slag. Ook werkte hij in Japan bij Nagoya Grampus Eight.

Technisch directeur Martin van Geel kent Brard goed, omdat hij al eerder twee jaar nauw met hem samen werkte. "Stan liet toen al zien zeer goed in staat te zijn met visie een koers uit te zetten en een geweldig team te smeden van trainers met verschillende achtergronden en een groep van specialisten. Veel van deze vakmensen ziet hij straks terug op Varkenoord", aldus Van Geel. "Bovendien heeft hij sindsdien veel extra ervaring en kennis opgedaan, dus ik heb groot vertrouwen in en kijk uit naar weer een succesvolle samenwerking."

Brard zelf is blij dat hij weer terug keert in Rotterdam. "Ik heb er ontzettend veel zin in om weer aan de slag te gaan op de Academy", zo geeft hij aan. "Doordat ik er nog veel mensen ken en Feyenoord en zeker de jeugdopleiding altijd ben blijven volgen, weet ik dat ik kom te werken met een uitstekende combinatie van ervaren trainers, oud-spelers en vakinhoudelijke specialisten. Met hen en met mijn kennis en ervaring gaan we er alles aan doen om de komende jaren nog meer spelers klaar te stomen voor Feyenoord 1."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Welkom back Stanley. Wij en de jeugd van Feyenoord hebben jou erg gemist!
7 maanden geleden
Mooi, onder Brard was het resultaat uit de opleiding positief.
Wellicht dat Wim Jansen ook weer een mooie adviescollege kan gaan spelen nu BrArd weer terug is.
7 maanden geleden
Geweldig nieuws is dit, hier kun je wat mee vakmensen!

Laatste nieuws