Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Je moet op zoek naar de 1-3 en dat gebeurt dan niet'

23 december 2018 16:59

Giovanni van Bronckhorst was het eens met de opmerking dat de wedstrijd tegen ADO symbolisch was voor het hele seizoen. "We beginnen de wedstrijd slecht. Dan komt er een moment dat je de wedstrijd overneemt en onder controle hebt, aan het eind van de eerste helft", aldus Van Bronckhorst in gesprek met Fox Sports. "We beginnen uitstekend aan de tweede helft en daarna wordt het moeizamer omdat je met tien man komt te staan."

Na de 1-2 ging het toch mis bij Feyenoord. "Je moet daarna hetzelfde blijven doen. We hadden de wedstrijd totaal onder controle. Den Haag wist niet hoe ze druk moesten zetten", zo gaf hij aan. "We waren heel lang in balbezit en bleven op zoek gaan naar de kansen. Op dat moment had de wedstrijd dat nodig. Je moet dan op zoek naar de 1-3 en dat gebeurt dan niet. Dan krijg je die situatie met de penalty en de rode kaart."

De trainer van Feyenoord kreeg de vraag wat de doelen zijn voor de rest van het seizoen. "Je wil iedere wedstrijd winnen. We hebben nu twee weken om uit te rusten en daarna voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen. Meer kunnen we niet doen", zei hij daarover. "We gaan nu de winterstop in en in de tweede helft van het seizoen moeten we er staan in Zwolle."




Tags

bronckhorst ado fox moeizamer overneemt symbolisch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki