Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'We speelden wel aardig, maar je moet jezelf wel belonen'

21 december 2018 09:08

Robin van Persie kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of het voor Feyenoord een lekker avondje was. "Lekker wil ik het niet noemen. Dat was het wel geweest als het 2-0 of 3-0 was, maar dat bleef uit. Het was zeker niet comfortabel. Dan hadden we die kansen moeten maken", aldus Van Persie. "In de slotfase kreeg Utrecht nog een paar goede kansen. We hadden de wedstrijd vroeg in de tweede helft moeten beslissen en dat moet beter. Op zich stond het goed en speelden we aardig denk ik, maar je moet jezelf wel belonen."

De aanvoerder was blij dat hij weer in de basis kon starten. "Afgelopen maand heb ik niet heel veel gespeeld helaas. Nu weer wel. VVV vorige week ongeveer 70 minuten en tegen Fortuna een minuutje of 30, nu 80. Dat is goed", zei hij daarover. "Ik ben daar blij mee. Ik voel me ook goed. De trainingen gaan lekker, dus nu doorzetten naar zondag. Een belangrijke wedstrijd en dan even een break."

Van Persie heeft ook een duidelijke voorkeur wie hij in de kwartfinale van de beker wil loten. "Ajax-thuis, dat zou ik wel leuk vinden", zo gaf hij aan.




Tags

persie fortuna fox loten minuutje utrecht vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki