Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het krachtverschil was er alleen in de tweede helft'

11 november 2018 19:54

In gesprek met Fox Sports kreeg Giovanni van Bronckhorst de vraag of hij extra gespannen was voor de wedstrijd, omdat hij aangaf dat het een concurrent voor de derde plek was. "Nee, geen spanning daarvoor. Wel gezonde spanning zoals bij iedere wedstrijd", aldus Van Bronckhorst. "We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. We hebben de wedstrijd uiteindelijk in het eerste half uur van de tweede helft belist."

De eerste twintig minuten van de wedstrijd was Heracles wel de betere ploeg. "We kwamen daar een aantal keren goed weg met een paar uitstekende reddingen. Het was niet best", zo gaf hij aan. "We kregen in die periode ook wat kansen om te scoren, maar het krachtverschil was er alleen in de tweede helft."

In de tweede helft stond Feyenoord een stuk beter op het veld. "We moesten vaker de oplossing aan de andere kant vinden. Bart was vaak de vrije man en in de tweede helft konden we hem vaker bereiken", zei hij daarover.




Tags

bronckhorst krachtverschil belist fox heracles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki