Transparent
Inloggen
Sluiten

Been verwerpt kritiek Van Hanegem

4 januari 2011 19:55 - Nu

Verslaggever: A

Feyenoordtrainer Mario Been verwerpt de kritiek van clubicoon Willem van Hanegem dat hij teveel verdedigend denkt. "Door het wedstrijdverloop sluipt er alleen soms angst in de ploeg. Als hij dat bedoelt, ben ik dat met hem eens. Maar bij Feyenoord zijn we nog steeds voor niemand bang, hoor", aldus de oefenmeester.

Been vindt het voorts onterecht dat hem wordt verweten te lief te zijn tegen zijn jonge spelers: "Ik ga mijn spelers publiekelijk niet kapotmaken met keiharde uitspraken als ze niet goed functioneren. Intern pak ik ze misschien wel streng aan". Daarnaast geeft hij aan dat Van Hanegem niet de media moet gebruiken om kritiek te uiten: "je kunt ook een keer langskomen of bellen".

Meer op Nu




Tags

hanegem feyenoordtrainer kapotmaken lief oefenmeester publiekelijk sluipt streng verweten wedstrijdverloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.561 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz fortuna freak geertruida gimenez hancko hartman huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh read sauer schouten slot stewart timber titel twente wehave wieffer willykment