Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Het stadion » Feyenoord City

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Stop nou eens. Die 100 oude Kuip kan niet worden herbouwd!!!!!!!!!!!!!! Kost iets minder dan nieuwbouw en Feyenoord houdt er geen hol aan over. Plus zit je over een paar jaar weer met het probleem. De Kuip = na 100 jaar O P !!!!!!!!!!!!

 

+1/-0

TNO concludeerde in 2014 al dat de Kuip nog zeker 50 jaar meekan, renoveren voor 200 miljoen en door.

 

+1/-0

TNO heeft slechts oppervlakkig gekeken en op basis daarvan die uitspraak gedaan. Pas na een destructief onderzoek kun je onderbouwd iets zeggen over de technische staat en dat heeft TNO niet uitgevoerd.

TNO heeft wel iets anders gesteld: het probleem is de exploitatie, die is bij een renovatie niet rond te breien en al helemaal niet met de gewenste groei van het spelersbudget.

 

+2/-0

Nee , niet renoveren voor 200 miljoen euro zoals het broddelwerk van BAM.
Gewoon in 4 fasen compleet slopen en opnieuw herbouwen , De Strip bouwen en een grote parkeergarage op de plek waar nu het nieuwe stadion aan de Maas zou komen. Uitgebreide exploitatie mogelijkheden.

Deze maand moet Feyenoord aan de gemeente Rotterdam rapporteren of de bouwkosten binnen de geraamde 365 miljoen euro blijven.

 

+1/-0

Grond verwerven, bedrijven uitkopen om een parkeergarage neer te zetten. De investeerder buitelen over elkaar heen om mee te doen.

 

+1/-0

Aan de Maas of op de plaats van de huidige Kuip , geldschieters zijn altijd geinteresseerd in een nieuw stadion. Het liefst met een grote parkeergarage erbij. Echt zo enorm dom klunzig en knullig van je Kermit dat je dat niet begrijpt.

 

+1/-0

Dat zeg ik: investeerders buitelen over elkaar heen om mee te doen.

 

+1/-0

Kermit jouw vergelijking tussen de beoogde marinierskazerne in Vlissingen en Feyenoord City klopt helemaal ! Eerst investeert men tientallen miljoenen in oa grondaankopen & infrastructuur om daarna de stekker uit het project te trekken. Had ik niet verwacht , dat juist jij die link zou leggen. Goed hoor.

 

+1/-0

Neem toch je pilletjes maar weer in, want het gaat van kwaad tot erger. Het uitslaan van wartaal begint zorgelijke vormen aan te nemen.

 

+1/-0

Nee dat is geen wartaal , want Jorien van den Herik heeft dat een aantal maanden geleden zélf gezegd in een interview : dat er al dik 20 miljoen euro is geinvesteerd , is toch geen reden om door te gaan met Feyenoord City ?...

 

+1/-0

Saai en stil hier , zouden ze stiekem de stekker uit het project getrokken hebben ? In dat geval geef ik Kermit alvast een zakdoekje voor al die snotterbellen . .

 

+1/-0

Gaat gewoon door pik. Feyenoord 's redding.

 

+1/-0

Precies Willem , wat is trouwens jouw huidige saldo op je betaalrekening ?

 

+1/-0

Akelig stil hier inderdaad, afwachten waar men mee gaat komen vanuit Feyenoord en vooral de gemeente.

 

+1/-0

Feyenoord moest voor februari aan de gemeente rapporteren of de bouwkosten binnen de 365 miljoen euro zouden blijven , hoe is dat gegaan ?

 

+1/-0

Ik hoop dat het nieuwe stadion echt door gaat, eens moet het er toch eens van komen toch! Weer eens oplappen, kom op een overdekt stadion, als het maar haalbaar is en dat het niet Feyenoord ondergang is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 12 februari 2020 om 21:39:

Ik hoop dat het nieuwe stadion echt door gaat, eens moet het er toch eens van komen toch! Weer eens oplappen, kom op een overdekt stadion, als het maar haalbaar is en dat het niet Feyenoord ondergang is.Dat wordt aankomende zomer beslist. Normaal gesproken gaat het stadion aan de Maas door.

 

+1/-0

Je hoort zoveel verschillende berichten dat ik het ook niet meer weet.
Het moet natuurlijk haalbaar zijn, nogmaals ik hoop dat het gaat lukken

 

+1/-0

Precies dit “ als het maar haalbaar is en dat het niet Feyenoord ondergang is.“.

Dan ben ik uiteraard voor maar voorlopig is er niemand die daar garantie op kan en zal geven.

 

+1/-0

Tuurlijk is het haalbaar , er ligt nu een uiterst betrouwbare business case. Die is zodanig dicht getimmerd , dat er een ruime cashflow is als alle ingevulde cijfers kloppen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Feyenoord Forum » Het stadion » Feyenoord City