Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Ik ga vanavond even helemaal tekeer'

15 mei 2023 09:02

Een paar maanden geleden maakte de van Excelsior overgekomen middenvelder Mats Wieffer zijn basisdebuut voor Feyenoord. Inmiddels is hij bijna niet weg te denken uit het team van Slot. In de met 3-0 gewonnen kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles gaf hij de assist op de openingstreffer en kroonde hij zich met zijn team kampioen van Nederland. Wieffer tegenover ESPN over de wedstrijd en zijn entree bij Feyenoord:

“Dit is de mooiste dag van m’n leven. Het moet allemaal nog even komen denk ik, maar dit is echt geweldig. Ik had gehoopt en gedacht dat ik me snel zou kunnen aanpassen en dat is gelukt, ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad.”

Wieffer speelde zichzelf in korte tijd in de kijkers en werd van vaste waarde. Nu viert hij met zijn team het zestiende kampioenschap van Feyenoord: “Uiteindelijk is het heel snel gegaan en als team hebben we het geweldig gedaan. We hebben bijna niets verloren. De sfeer in het team is goed. Ik heb echt genoten. Ik moet nog aan veel dingen werken, maar daar denk ik nu even niet aan. Misschien kan ik iets dominanter zijn, sneller schakelen in de kleine ruimtes en meer dribbelen. Maar dat is allemaal voor morgen. Ik ga vanavond even helemaal tekeer!”




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats basisdebuut dominanter dribbelen eagles entree espn excelsior kampioenswedstrijd kroonde nederland slot viert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.435 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki