Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Brengen onszelf in deze positie'

3 oktober 2021 19:02

Feyenoord heeft zondagmiddag uit tegen Vitesse met 2-1 verloren. Nadat Feyenoord in beide helften snel op achterstand kwam dankzij persoonlijke fouten, kon het tij niet meer worden gekeerd. Ook toen halverwege de tweede helft Jens Toornstra en Cyriel Dessers werden ingebracht bleef Feyenoord onmachtig. Na afloop gaf Toornstra aan dat het een frustrerende pot was.

“Ik denk dat de bal meer stil heeft gelegen dan dat ‘ie gerold heeft. Vitesse heeft de hele wedstrijd dood gelegd,” reageerde de aanvoerder op de vraag wat hij van de wedstrijd vond. Bij ESPN vertelde presentator Milan van Dongen dat van de 105 minuten die deze wedstrijd duurde, er maar 49 minuten als zuivere speeltijd waren te tellen. Een feitje waar ongetwijfeld nog veel over gesproken gaat worden.

Toornstra stak de hand echter ook in eigen boezem: “We komen wel zelf in deze positie: we stonden echt niet goed bij de tegengoals. Er lag op een gegeven moment wel veel ruimte voor ons, Guus (Til, red.) kreeg nog een aantal goede kansen. In de tweede helft moet je knokken en hopen dat het een keer goed valt, maar dan moet je ook een beetje geluk hebben.”




Tags

toornstra vitesse boezem cyriel dessers dongen dood espn gerold milan onmachtig presentator tegengoals til zuivere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris