Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'Onbegrijpelijk dat ze geen strafschop gaven'

1 maart 2020 18:53

Eric Botteghin kon in gesprek met Fox Sports niet begrijpen dat Feyenoord geen penalty kreeg na de handsbal van Dumfries. "Het was duidelijk hands", aldus Botteghin. "Het is echt duidelijk. Ze hebben bij de VAR gekeken. Ongelofelijk dat ze geen strafschop gaven. Het is hands. In de wedstrijd voelde ik het al en als ik nu de beelden kijk is het duidelijk hands."

De Braziliaan kreeg de opmerking dat hij graag in Eindhoven speelt, omdat hij dan vaak scoort. "Het is al mijn derde goal hier. Zo vaak scoor ik niet", zo gaf hij aan. "Als ik de ploeg bij corners en vrije trappen kan helpen met doelpunten is dat alleen maar mooi."

Het was voor Botteghin niet lastig om weer 90 minuten te moeten spelen. "Mijn blessure was niet zo ernstig. Ik heb maar anderhalve week gemist. Het is goed dat ik weer terug ben en ook meteen weer scoor", zei hij daarover. "We hebben vandaag heel volwassen gespeeld. Alleen in het begin van de tweede helft was het een beetje moeilijk. Helaas hebben we onze kansen niet afgemaakt."




Tags

botteghin hands scoor braziliaan corners dumfries fox handsbal var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.436 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki