Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Róbert Bozeník tekent tot 2024 bij Feyenoord

27 januari 2020 13:30 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Róbert Bozeník tekent tot 2024 bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Feyenoord de komst van Róbert Bozeník bevestigd. De Slowaakse aanvaller zal in De Kuip een contract tot de zomer van 2024 gaan tekenen en wordt overgenomen van MSK Zilina. Bozeník werd vrijdag al medisch gekeurd in Rotterdam.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de komst van Bozeník. "De komst van Róbert geeft ons meer mogelijkheden in aanvallend opzicht. Hij is een jong maar groot talent dat we de tijd geven om hier te groeien en zich verder te ontwikkelen", aldus Arnesen. "We zijn dan ook blij dat Róbert heel bewust voor Feyenoord heeft gekozen en we hem nu, met medewerking en de steun van alle geledingen binnen de club, voor een lange tijd aan ons hebben weten te binden."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bozenik arnesen jong kuip msk zilina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Arnesen is tenminste weer een TD bij Feyenoord met internationale ervaring die een visie en plan heeft bij een speler en dit plan overtuigend kan uitleggen bij de speler en zijn zaakwaarnemer. Waardoor een speler weer graag naar Feyenoord komt.

Tenminste een vooruitgang toen Ziyech hier niet kwam na gesproken te hebben met rutte en van geel...

Nu nog kijken of Advocaat en Arnesen echt spelers met meerwaarde weten te halen die ook weer geld gaan opleveren.

Al geef je je club wel weer over aan een oer conservatieve voetbal beleid... Spelers kopen in de hoop dat het versterkingen zijn en de selectie door selecteren en saneren. Dat gaat je als club veel geld kosten... Het kan werken met mensen die ervaring en verstand van zaken hebben.

Maar het kan zo omslaan bij een miskoop of vertrek van arnesen of advocaat.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Er zit tenminste wel een idee achter. Want kan deze jonge speler nog spelen in Jong Feyenoord als ze volgend seizoen in de voetbal pyramide gaan uitkomen? Zo ja dan prima doordachte aankoop.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris