Transparent
Inloggen
Sluiten

Veronica Inside: 'PSV en Raiola vandaag om de tafel over Berghuis'

13 juli 2019 13:52 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Veronica Inside: "PSV en Raiola vandaag om de tafel over Berghuis"; image source: Pro Shots

Volgens Veronica Inside probeert PSV nog altijd Steven Berghuis bij Feyenoord vandaan te plukken. Directeurs van de club zouden vandaag in Monaco spreken met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de spits van Feyenoord. De Rotterdamse club bood Berghuis eerder al een verbeterd contract aan en trainer Jaap Stam gaf aan hem te willen behouden, maar het contract is nog niet getekend.

Meer op Veronica Inside


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis raiola veronica directeurs mino monaco plukken stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Feyenoord, de hoofdrolspeler hierin, zit niet aan tafel. Dus het is leuk gelul voor de bühne, want PSV kan en wilt niet aan het bedrag 20 miljoen voldoen en PSV wilt geen 20 miljoen betalen, maar moet eerst nog verkopen. Kortom: Feyenoord houdt zijn poot (terecht) stijf en PSV gaat uiteindelijk op zoek naar een alternatief. Veronica Inside wilt dus ook scoren zonder ECHTE info net zoals: VI, Rijnmond, NOS en AD
+2/-1

 
6 maanden geleden
Helemaal mee eens, niets aan toe te voegen????
+2/-1

 
5 maanden geleden
Als Berghuis weet dat hij bij PSV misschien wel twee keer zoveel kan verdienen als bij Feyenoord, heb je straks een lekker gemotiveerde speler als je hem aan zijn contract houdt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
En jij denkt dat hij bij Feyenoord 500.000 verdient? Doe er maar een miljoentje bij
+1/-0

6 maanden geleden
Klopt niets van, er mag pas gepraat worden als Feyenoord daar akkoord mee is en dat gaat niet gebeuren, aangezien psv nog geeneens 10 miljoen zal bieden
+3/-2

 
5 maanden geleden
Zo werkt het dus tegenwoordig al lang niet meer. Dat is de werkwijze van Raiola (zie ook De Ligt en Juventus). Eerst de speler laten zien hoe veel hij kan gaan verdienen bij zijn nieuwe werkgever. Dan heeft Feyenoord de keus de speler te laten gaan of een mokkende speler aan zijn contract te houden.
+1/-0

6 maanden geleden
Veronica Inside met de Geneetjes , Derksentjes en Gijpjes...

Ach ze zijn soms goed voor een gulle lach , vooral Derksen als hij zich niet laat inhouden door Genee. Maar misschien kan het nog spannend worden met de transfer als PSV echt astronomisch gaat bieden en zegt 16 miljoen euro te willen gaan betalen voor Berghuis.

Dat zou al een sprookje zijn voor Feyenoord , waarop niet gehapt zal worden.
+2/-1

6 maanden geleden
PSV kan met iedereen aan tafel gaan zitten, Berghuis heeft een contract bij Feyenoord dus die club bepaald of hij gaat of niet.
Als Feyenoord maar niet weer een topper verkoopt voor een appel en een ei.
+1/-0

6 maanden geleden
Laatste oefenwedstrijd kunnen zien en wat ik zag was matig. Er wordt veel Hallélujah geroepen over jonge talenten, maar al met al is het los zand en ik zag geen spelvreugde. na het Feyenoord-doelpunt liep iedereen met een gezicht op nul naar de eigen helft. We gaan de Goede spelers missen om bij te blijven. Stam moet niet te veel voor experimenteren kiezen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wat hadden ze dan moeten doen? De polonaise lopen omdat het net voor tijd 1-3 werd?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Nou eh ja, bijvoorbeeld ! Er straalt gewoon ( nog ? ) te weinig van af. Je moet juist in een talentvol elftal een kern van ervaren spelers hebben ofwel spelers die van dermate hoog niveau zijn dat er een evenwicht is. Daarom vind ik het aanblijven van Berghuis een must. Niet omdat ik 'm een lieve jongen vind.
Berghuis, van Persie, Narsingh, Elia, Botteghin, was mooi vijftal geweest om daar omheen een jong beloftevol team te bouwen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Botje gaat terug naar Brasil en daar ben ik niet rouwig om. En over de spelvreugd toen Salzburg toesloeg door toedoen van jeugdfouten stond er een veredeld A1 in het veld. Daarvoor zeker voor rust moet Feyenoord met 2-0 leiden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik geef je hierin wel gelijk. Hij moet toewerken naar een vast elftal, al verwacht ik nog wel twee mutaties in onze zwakste linie tw. de verdediging.
+1/-0

5 maanden geleden
Berghuis op het middenveld gaat geen succes worden. Als de club er een mooi bedrag voor kan krijgen zijn er alleen maar winnaars.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Dan minimaal 15 mil voor berghuis plus gutierrez, luckassen, obispo, ramselaar en mss thomas.

Wil psv vanaf en zeker de eerste 4 psv spelers die ik noemde zouden onze selectie prima versterken. Kunnen de oudere spelers vervangen. Ramselaar voor toornstra, obispo van der hejden, luckassen voor botteghin, gutierrez voor berghuis en thomas als back up voor larsson of kelly.
+1/-0

5 maanden geleden
Kan iemand zsm die engnek van een Raiola opsluiten.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city deur dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage rechtvaardigen rente socrates sparta superkuip verbouwing