Transparent
Inloggen
Sluiten

VVV lijkt in Venlo een heuse angstgegner voor Feyenoord

5 april 2019 19:04

Feyenoord moet zondag in de strijd om de derde plek zien af te rekenen met VVV Venlo, momenteel de nummer elf van de competitie. De Venlonaren hebben het sinds de winterstop echter erg lastig in eigen huis. Van de zes thuiswedstrijden werden er vier verloren. Woensdag werd het nog 2-6 voor FC Utrecht, nadat VVV bij rust nog met 2-1 voor stond.

Afgaande op de historie moet Feyenoord zich opmaken voor een loodzware middag. Van de 21 voorgaande competitiewedstrijden in Venlo werden er namelijk maar 3 gewonnen. 10 keer bleek VVV te sterk, terwijl het duel 8 keer in een gelijkspel eindigde. De drie wedstrijden die Feyenoord winnend wist af te sluiten, was bovendien steeds met slechts een doelpunt verschil.

Vorig seizoen ging Feyenoord met 1-0 onderuit. De ploeg maakte toen een bar slechte indruk, maar leek te 'ontsnappen' met een gelijkspel. Vlak voor tijd kreeg VVV echter een strafschop en die werd benut. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 4-1 overwinning. Sam Larsson maakte twee doelpunten, terwijl ook Tonny Vilhena en Robin van Persie tot scoren wisten te komen.




Tags

vvv angstgegner bar historie larsson ontsnappen persie utrecht venlonaren vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris