Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin Koeman: 'Cuco Martina kan nu een paar mooie jaren in de Eredivisie draaien'

1 februari 2019 07:54 - De Telegraaf

Volgens Erwin Koeman heeft Feyenoord met Cuco Martina een uitstekende verdediger in huis gehaald. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "Deze jongen is een goede prof. Zeurt nooit, geeft elke wedstrijd honderd procent, traint geweldig en staat er altijd. Dat is ook de reden waarom een heleboel clubs hem graag wilden inlijven", aldus Koeman.

De voormalig trainer van Feyenoord wilde Martina ook graag naar Fenerbahçe halen een half jaar geleden. "Dat mislukte, omdat hij toen net op het punt stond bij Stoke City te tekenen", zo geeft hij aan. "Na het vertrek van Ronald bij Everton werd het voor Cuco opeens lastiger in Liverpool en daarom koos hij voor een verhuur aan Stoke."

Ook in de Premier League liet Martina een goede indruk achter. "Hij heeft een groot loopvermogen en kon in de Premier League uitstekend mee in de fysieke strijd. Hij stond elke week zijn mannetje en heeft zowel bij Southampton als bij Everton veel gespeeld, hoewel we hem aanvankelijk als back-up hadden gehaald. Hij kon iedereen vervangen", zegt hij over de verdediger. "Ik denk dat Cuco in Engeland een prachtige carrière heeft gehad en nu een paar mooie jaren in de Eredivisie kan draaien. En Feyenoord is nog steeds een grote club."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Goh Martin heb jij Koeman al gepolst? Heeft ook een prachtige carriere gehad! :|
aliendwurf (geschorst)
7 maanden geleden
Pleur toch op joh met die prutser, nou nou wat een carrière.
Ze komen daar niet bij van het lachen...

Laatste nieuws