Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Over het veldspel ben ik uiterst tevreden'

20 december 2018 23:15

In gesprek met Fox Sports gaf Giovanni van Bronckhorst aan tevreden te zijn over het veldspel van zijn ploeg. "We speelden vandaag heel goed. We hadden de wedstrijd onder controle en hebben genoeg kansen gecreëerd om de wedstrijd eerder te beslissen", aldus Van Bronckhorst. "In de tweede helft begonnen we goed met kansen op de 2-0. Dat doen we niet en daarom houden we een ploeg in de wedstrijd. In de laatste fase komen we daar goed weg. Als de bal dan even goed valt, wordt het 1-1. We kunnen het onszelf kwalijk nemen dat we de kansen niet benutten, maar over het veldspel ben ik uiterst tevreden."

De trainer van Feyenoord kreeg de opmerking dat zijn ploeg een gek seizoen kent met goede en slechte wedstrijden. "Maar dat is voetbal. Zondag moeten we er weer staan. We zijn blij dat we door zijn, maar de focus nu ligt op Den Haag", zo gaf hij aan. "De veldbezetting was vandaag veel beter dan afgelopen zondag. Zeker in omschakelen naar verdedigen. We hadden het zeker beter onder controle dan vorige week."

Groot verschil was ook dat Van Bronckhorst nu kon beschikken over Jens Toornstra en Robin van Persie. "Zeker Jens. Als je ziet wat hij de ploeg brengt met zijn vermogen om te lopen en zijn fysiek. Op sommige momenten heel slim. Hij heeft de ploeg vandaag heel veel gebracht", zei hij daarover.




Tags

bronckhorst fox persie toornstra veldbezetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris