Transparent
Inloggen
Sluiten

Bijlow: "je hoort mij niets roepen over droomclubs in het buitenland"

29 september 2018 12:39

Het Algemeen Dagblad brengt vandaag een uitgebreid interview met Feyenoord-keeper Justin Bijlow. De jonge keeper vertelt over zijn stap naar de basis: "voor de zomervakantie wist ik ook niet dat ik de eerste keeper van Feyenoord zou worden". Wel rekende hij op een serieuze kans en deze heeft hij met beide handen aangegrepen. De voorselectie voor Oranje gaat wel snel: "Dat had ik niet nu al verwacht en dat maakt het extra mooi", aldus Bijlow.

De trotse keeper van Feyenoord, die vroeger op vak V en W stond, vertelt over hoe hij wilde slagen bij Feyenoord en hoe hij nooit een ander shirt heeft gedragen: "hier wilde ik doorbreken, mijn kans pakken". Bijlow vertelt het hoogst haalbare te willen en nog niet te weten wat dat zal zijn: "Is dat Feyenoord, dan is dat geweldig. Is dat bij een club over de grens, dan zien we het wel. Maar je hoort mij niets roepen over droomclubs in het buitenland. Helemaal niet aan de orde".

Bijlow vindt ook dat zijn leeftijd geen excuus kan zijn voor het maken van fouten. "Als ik een fout maak, wil ik gewoon niet als excuus aanvoeren dat ik nog jong ben. Ik keep bij Feyenoord, dan moet je er gewoon staan."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow droomclubs excuus aanvoeren jong keep oranje trotse zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.435 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki